Robuuste serveerplank Favoriete houten serveerplanken van Foodblog Foodinista

Happy Musthaves Favoriete houten serveerplanken

Deel deze post

Ik word helemaal vrolijk van een mooie borrelplank, een Italiaanse antipasti met mooie Italiaanse ingrediënten of een gerecht met allemaal kleine hapjes. Misschien is het eigenlijk wel mijn lievelingseten. Gewoon een eetfeestje met kwaliteitsproducten bij elkaar die dan mooi gepresenteerd op een bord of op een serveerplank liggen. Herkenbaar? De selectie van de producten is natuurlijk heel belangrijk. Zo stelde ik op de blog al een Italiaanse borrelplank samen, een Duitse borrelplank en ook een borrelplank met kleine visgerechten. Heerlijk smullen en genieten. Maar wat natuurlijk ook heel belangrijk is; dat is de serveeplank of de houten plank waar je al die heerlijkheden op serveert. Daarom verzamelde ik vijf favoriete houten serveerplanken voor je waar je al dit moois op zou kunnen serveren of die wellicht een heel leuk cadeautje zijn waar je iedere foodie mee kunt verrassen of die eigenlijk gewoonweg niet mogen ontbreken in een keuken. Want zeg nu eerlijk wie borrelt er niet? Dus houten serveerplanken zijn altijd welkom toch?

Vijf Favoriete Houten serveerplanken

Heerlijk borrelen, maar hoe stellen we de borrelplank samen? Natuurlijk met lekkere hapjes! En dan gaan we de borrelhapjes presenteren. Dat doen we natuurlijk op een mooie serveerplank. Daarvoor ben ik gaan zoeken en heb ik vijf mooie serveerplanken voor je uitgezocht die geschikt zijn voor divers borrelmogelijkheden. Laat je inspireren!

Serveerplank voor kaas

Favoriete houten serveerplanken van Foodblog Foodinista - Houten kaasplank met kaasmesjes

Een mooi borrelplank met kaas serveren? Dan is deze serveerplank echt een plaatje. Niet alleen de plank zelf, maar bij het serveren van kaas behoren natuurlijk ook de bijpassende mesjes en met de serveerplank heb je alles in één voor een mooie middag of avond genieten van mooie kaasjes. Op de blog heb ik ter inspiratie ook een mooie Nederlandse kaasplank samengesteld deze kun je hier vinden.

Serveerplanken voor Italiaanse heerlijkheden

Favoriete houten serveerplanken van Foodblog Foodinista - Robuuste Italiaanse hapjesplank

Een mooi serveerplank samenstellen voor een Italiaanse borrel of een Italiaanse antipasti? Doe dit dan op een robuuste houten serveerplank zoals deze serveerplank. Dan creëer je de Italiaanse sfeer helemaal. Dit doet denken aan het olijvenhout, wat echt wel duur is, maar met de serveerplank creëer je de Italiaanse uitstraling. Wil je een Italiaanse borrelplank samenstellen? Kijk dan eens hier.

De verrassende serveerplank

Favoriete houten serveerplanken van Foodblog Foodinista - Verrassende hapjesplank met roze schaal

Een bijzondere presenteerschaal? Dat lukt je wel met deze serveerplank in een mooie roze vaas die er overigens ook is in blanco glas. Serveer de hapjes op de houten plank en plaats deze op de vaas of gebruik de serveerplank los het is allemaal aan jou. Maar dat je een unieke serveerplank in je bezit hebt met deze serveerplank dat is wel zeker.

Serveerplank op pootjes

Favoriete houten serveerplanken van Foodblog Foodinista - Houten schaal op pootjes

Speciale hapjes op de serveerplank echt op laten vallen tussen alle andere hapjes? Kies dan voor deze serveerplank op pootjes. De serveerplank staat iets hoger tussen de andere hapjes. En het zorgt er voor dat de de borrelhapjes of kleine gerechtjes waar jij zo hard je best voor hebt gedaan niet vergeten worden. Op deze houten serveerplank vallen de heerlijke gerechtjes extra op.

Eikenhouten serveerplank met strak design

Favoriete houten serveerplanken van Foodblog Foodinista -

Ben je liefhebber van een moderne uitstraling? Dan is deze serveerplank jouw favoriet. Een eikenhouten serveerplank met een moderne uitstraling. Perfect voor het serveren van brood, borrelhapjes of door de grootte ook te gebruiken als dienblad. Een mooie investering met uitstraling in de keuken en op de eettafel.

Welke houten borrelplank van de houten serveerplanken is jouw favoriet?

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie