Lekker burgers eten in Rotterdam bij Burger Club

Hamburgers eten in Rotterdam bij Burger Club

Deel deze post

Rotterdam is een nieuwe burger hotspot rijker. Het zijn burgers om je tanden in te zetten. Hamburgers eten in Rotterdam doe je tegenwoordig bij Burger Club. Bij Burger Club in Rotterdam ben ik tasty hamburgers gaan eten voor de lunch en ik was super vol, maar ze waren zo ontzettend lekker. De hamburger restaurants zijn op dit moment heel erg populair dat heb je bij mij al een paar keer eerder kunnen lezen en dat ik fan ben van hamburgers dat steek ik dan ook niet onder stoelen of banken, maar niet van iedere hamburgermaar over Burger Club in Rotterdam ben ik enthousiast alleen al door het heerlijke kwaliteitsvlees, waarmee de burgers worden gemaakt.

Hotspot Burger Club in Rotterdam

Voor Hamburgers eten in Rotterdam kun je tegenwoordig gaan eten op de Nieuwe Binnenweg bij Nanet en Luis Ruiz de eigenaren van de Burger Club. Dit echtpaar is Spaans en Nederlands en is met Spaanse trots de Burger Club begonnen in Rotterdam. Toen ik naar de Burger Club ging in Rotterdam op de Nieuwe Binnenweg, waar heel veel leuk restaurantjes zijn zou ik er zo voorbij lopen, want het is niet zo heel erg opvallend, maar éénmaal binnen is het een mooie en strakke locatie.

Inrichting burger club Rotterdam review

Hamburgers eten in Rotterdam

Voor iedereen is er een hamburger bij de Burger Club. Sowieso kun je kiezen uit drie soorten kwaliteitsvlees voor je burger. Dat is de eerste moeilijke keuze die je maakt. Je kiest uit MRIJ Beef, Iberico of Wagyu rundvlees en vervolgens zijn er verschillende toppings voor je burgers. Zelf vond ik de burgers als zo lekker dat ze niet veel toppings nodig hebben. Ook kon ik niet kiezen tussen welk vlees. Daar hebben ze ook een oplossing voor de slider. Drie mini burgers met de MRIJ beef, Iberico en Wayu rundvlees. Een hamburger feestje! Ben je niet echt een vleeseter dan kun je ook kiezen voor de vega weedburger. Natuurlijk is een hamburger niet compleet zonder een paar goede sidedishes, zoals de frietjes die zelf en vers worden gesneden bij de Burgerclub en Spaans in olijfolie worden gebakken en diverse salades. Zelf had ik eigenlijk wel voldoende aan de burgers. Dit zegt eigenlijk ook wel iets over de kwaliteit denk ik?

Burgers eten in Rotterdam burger club review foodblog foodinista
Vers frietjes burger club

Wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is zijn de drankjes. In Spanje zijn net zoals hier Gin en Tonic hip! Bij Burger Club hebben ze acht soorten en ben je ook welkom voor alleen drankje. Meer een wijnliefhebber? Nanet en Luiz houden zelf ook van een goed glas wijn dus dat is geen probleem.

Gin Tonic en rode wijn bij burger club in rotterdam

Ga zeker een keer langs bij de Burger Club en zet je tanden ook een verse en tasty burger.

Burger Club in Rotterdam
Nieuwe Binnenweg 139A
3014 GJ Rotterdam
Telefoon: 010-8411582

Direct de nieuwste blogs, hotspots en nieuwste locaties ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

4 Reactie's
 • Laura - Dagelijkse hap
  Geplaatst op 18:47h, 15 maart

  Ik zag deze zaak ook al op een andere blog langskomen! Het lijkt me super gezellig en vooral lekker daar :D Alleen jammer dat het zo ver weg is *woon in Maastricht*

 • Foodinista
  Geplaatst op 19:13h, 15 maart

  Goed idee voor een weekendje Rotterdam? Er komen nog meer leuke ideeën aan. Gelukkig kun je in Maastricht ook heel lekker eten.

 • Top vijf hotspots nieuwe Binnenweg in Rotterdam
  Geplaatst op 19:02h, 08 april

  […] Burger Club, Nieuwe Binnenweg 139A, Rotterdam […]

 • Tasty club Dineren als een koningin met korting
  Geplaatst op 07:00h, 26 mei

  […] zo lang geleden zag ik de kaartje als liggen van Tasty Club het was bij mijn lunch van Burger Club. Een Club met de naam Tasty er in, ik dacht daar moet ik meer van weten! Het klinkt als een clubje […]

Geef een reactie