Hotspots Nieuwe Binnenweg in Rotterdam Spaghettata

Top vijf hotspots Nieuwe Binnenweg in Rotterdam

Deel deze post

Niet heel lang terug was ik voor een burgerlunch in Rotterdam op de Nieuwe Binnenweg. Ik ken de Nieuwe Binnenweg wel, want een onbekende straat of weg in Rotterdam is het niet. Maar wat is er veel horeca op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Voldoende reden voor een top vijf hotspots Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Van lunchadresjes, bakkertjes, pattiserie, burgers en pasta. Er zijn hele fijne hotspots om een bezoekje te brengen voor als je naar Rotterdam gaat voor bijvoorbeeld een dagje shoppen, weekendje weg of avondje theater. Loop een klein stukje het grote centrum uit en je bent op deze culinaire weg in Rotterdam.

Top vijf hotspots Nieuwe Binnenweg in Rotterdam

Nummer 1 hotspots Nieuwe Binnenweg in Rotterdam Het Vlaamsch Broodhuys

Nee het Vlaamsch Broodhuys daar kun je niet alleen in Rotterdam naartoe, maar het is zeker een aanrader voor ontbijt en lunch. Ook op de nieuwe Binnenweg met een terras buiten in de zon en op een mooie hoek. Vooral in het weekend een echte aanrader voor als je uitgebreid gaat een ontbijten met een grote cappuccino of latte. Je kunt het brood ook mee naar huis nemen, zodat je bij één van de andere adresjes kunt gaan eten.

Hotspots Nieuwe Binnenweg in Rotterdam Het Vlaamsch Broodhuys

Het Vlaamsch Broodhuys, Nieuwe Binnenweg 127B, Rotterdam

Nummer 2 hotspots Nieuwe Binnenweg in Rotterdam Spaghettata

Ik ben dol op pasta en pizza en in Rotterdam kun je bij veel restaurants terecht voor pasta en pizza gelukkig. Ik heb dan ook diverse favoriete adresjes. Wel veel budget adresjes. Spaghettata is iets duurder, maar de kaart is ook iets luxer. Pasta met truffel, pasta vongole en alle luxe pasta’s komen voorbij. Nog vind ik de prijs meevallen klein porties voor tien Euro en grote voor zeventien Euro. Niet slecht en ook mooi om te delen. Met de kleine porties kun je ook nog genieten van alle antipasti en natuurlijk de volle Italiaanse desserts.

Hotspots Nieuwe Binnenweg in Rotterdam Spaghettata

Spaghettata, Nieuweg Binnenweg 151, Rotterdam

Nummer 3 hotspots Nieuwe Binnenweg in Rotterdam Burger Club

Mijn lunch op de Nieuwe binnenweg was bij Burger Club. De burgerrestaurants zijn hip en er komen er steeds meer. Op Nieuwe Binnenweg is er ook één met een Spaanse twist een aanrader voor lunch of diner.

Lekker burgers eten in Rotterdam bij Burger Club

Burger Club, Nieuwe Binnenweg 139A, Rotterdam

Nummer 4 hotspots Nieuwe Binnenweg in Rotterdam Koekela

Je bent bijna niet in Rotterdam geweest als je niet bij Koekela bent geweest! Gelukkig is een vriendinnetje van mij wel eens zo lief om Koekela muffins of brownies te halen. Echt genieten en anders ga er zeker zelf naartoe. Je kunt ze gelukkig lekker mee naar huis nemen, zodat je ook nog naar alle andere adresjes kunt. Vergeet trouwens niet in Rotterdam de Koekela chocolade truffeltaart te eten die je bij heel veel lunchrooms in Rotterdam kunt eten bij je koffie of thee. Echt zo lekker!

Koekela Nieuwe Binnenweg hotspots in Rotterdam

Koekela, Nieuwe Binnenweg 79A, Rotterdam

Nummer 5 hotspots Nieuwe Binnenweg in Rotterdam Wester Paviljoen

Nu het terrasseizoen net is begonnen is dit terras bij de Nieuwe binnenweg echt perfect. Het is groot en bevindt zich het grootste gedeelte van de dag midden in de zon. Echt perfect. De kaart is ideaal om te borrelen en het Wester Paviljoen heeft een uitgebreide lunchkaart.

Wester Paviljoen Hotspots Nieuwe Binnenweg Rotterdam

Wester Paviljoen, Nieuwe Binnenweg 136, Rotterdam

Een weekendje naar Rotterdam? Dit zijn de favoriete hotspots in Rotterdam om te overnachten van Foodblog Foodinista

Boutiek Hotels on a budget: Citizen M Hotel, Hotel Bazar, King Kong Hostel
Overnacht in luxe: Mainport Design Hotel

Meer restaurant tips kijk bij de restaurants van Foodblog Foodinista

Direct de nieuwste blogs, hotspots en nieuwste locaties ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

2 Reactie's

Geef een reactie