Tasty Club

Tasty club Dineren als een koningin met korting

Deel deze post

Niet zo lang geleden zag ik de kaartje als liggen van Tasty Club het was bij mijn lunch van Burger Club. Een Club met de naam Tasty er in, ik dacht daar moet ik meer van weten! Het klinkt als een clubje voor mij, zoals met veel dingen blijft het dan even liggen en word je er toch opeens weer aan herinnerd, oh ja daar moet ik van mij zelf nog even naar kijken, want het lijkt mij wel interessant. Voor mij was het toen ik mijn tas aan het opruimen was en ik het kaartje vond van Tasty Club. Ik ben de website gaan bekijken en ik vond iets wat ik toch wel heel interessant vind en ik denk heel veel andere foodies ook.

We hebben een club opgericht Tasty Club

Wat is Tasty Club? Een clubje, waarbij je lekker uit eten kan en met veel korting! Daar houden lekkerbekken en gezelligheidsmensen, zoals ik wel van, denk ik zo. Bloggen en een clubje om te delen. TastyClub is een app die altijd 10 tot 25% korting geeft op de gehele rekening in een restaurant, cafés en bars dus ook deze lente en zomer lekker terrassen met korting! De korting is altijd geldig! Je bent flexibel welke stek je kiest als het er, maar één van de app is en verder geen verplichtingen, klinkt goed! Voor de restauranthouders is het gratis en het behoeft geen voorbereiding, dus ook niet voor ons, reserveren kan natuurlijk, maar toch. Ik vind het goed klinken.

Waar kun je Tasty Club gebruiken

Voordat ik een club als Tasty Club echt interessant vind ben ik ook altijd benieuwd welke restaurants en terrassen er mee doen aan dit aantrekkelijke idee. Zijn het plekjes en stekjes, waar ik normaal ook naartoe zou gaan. Een aantal leuke zag ik voorbij komen en ze zijn ook verspreid over heel Nederland, niet te centraal. Voor mij is nu Brabant belangrijk en ben ik gaan kijken of ik met mijn app al met korting in Den Bosch terecht kan, waar ik graag op zondag naartoe ga voor een terrasje of om een hapje te eten.

Bij Eeterij ‘t Verschil hebben ze de Tasty Club pas al sowieso een fijn eetcafé voor een fijne bourgondische hap voor een leuke prijs en nog overzichtelijker met de Tasty club app.

De laatste tijd ben ik ook steeds vaker in Den Haag voor de gezelligheid en om te shoppen gewoon, omdat ik het een leuke stad vind. Hier kan ik ook terecht met de Tasty club app voor een tradionieel Indonesische maaltijd bij Tri Tunggal.

Natuurlijk waar ik Tasty Club heb ontdekt, bij de Burger Club kun je lunchen en dineren, maar ook een Gin Tonic drinken met je Tasty Club app.

Ook een aantal lokaties van Humphrey’s doen mee met Tasty Club, zelf vind ik het niet verkeerd. In Dordrecht kun je ook met korting naar Humphrey’s. Leuk en lekker. Mijn familie komt uit deze regio en ik vind het interessant.

Natuurlijk kun je ook met Tasty Club in Amsterdam eten, zoals bij Due Napoletani.

Al met al is het heel simpel. Een Tasty Club app op je telefoon, laten zien waar je gaat eten, natuurlijk wel een resturant, eetcafé of andere lokatie die mee doet en lekker eten of drinken met veel korting! Kost het dan helemaal niks? Jawel, 4,95 per maand, maar ja eerlijk is eerlijk als je 25% korting heb op je etentje dan is dit al snel bij 2 personen 12,50 Euro of meer. Dus bij 1 keer uit eten per maand heb jij die 4,95 als snel bespaard.

Direct de nieuwste blogs en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

ga(‘create’, ‘UA-43776150-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

Geen reactie's

Geef een reactie