Gin Tonic boek De Complete Gids Cadeau tips voor de GIn Tonic Liefhebber van Foodblog Foodinista

Cadeau tips – Geweldige cadeautjes voor gin tonic liefhebbers

Deel deze post

Op zoek naar leuke cadeautjes voor de feestdagen en ken je een gin tonic liefhebber? Zoek dan niet verder! Want dit zijn geweldige cadeautjes voor gin tonic liefhebbers met deze cadeautjes tips komt het wel goed. Natuurlijk heb je voor de feestdagen een mooie fles gin nodig en daarbij een set tonic daarbij geef ik je een mooie tip. Ook zou je eventueel direct rond kunnen kijken voor een mooie fles champagne voor het einde van jaar, want dat is toch wel het drankje om het jaar mee af te sluiten. Dan heb je twee cadeautjes in één. Wil je de gin tonic liefhebber verrassen stel dan een mooi pakketje samen met favorieten of geef natuurlijk diverse cadeautjes waarmee je hem of haar eens goed kan verwennen. Met deze tips en ideeën komt het wel goed.

Cadeau tips voor gin tonic liefhebbers

Met deze cadeautjes voor gin tonic liefhebbers komt het wel goed. Van mooie glazen tot gin en van en van gin tonic set tot gin kruiden. Het is een smaak en proefbeleving voor de gin tonic liefhebber.

Gin Tonic glazen van Riedel

Gin Tonic Glazen Riedel Optic Gin Tonic Cadeau tips van Foodblog Foodinista

Een mooi cadeau zijn deze prachtig gin tonic glazen Riedel. Het zijn de Riedel Optic O Gin glazen. De glazen liggen heerlijk in de hand en drinken heel fijn en relaxed. Geen hoge voet onder het glas en zijn daardoor heel ontspannen. Ik kan het weten, wij hebben wijnglazen in de zelfde vorm en ik maak er ook wel eens stiekem een gin tonic in. De glazen zijn erg populair en je kun de gin tonic glazen hier vinden.

Gin tonic glazen met voet

Gin Tonic glazen met voet leuke cadeautjes voor de gin tonic liefhebber van Foodblog Foodinista

Toch liever soort gelijke glazen met een mooi reliëf, maar dan wel sjiek en op een voet? Dat kan natuurlijk ook! Dan zijn de gin tonic glazen van Gusta altijd schitterend. Deze gin tonic glazen kun je hier vinden.

Leopold Vienna Gin Tonic Starters set

Leopold Vienna Gin Tonic Starters Set Gin Tonic Cadeau tips van Foodblog Foodinista

Ken je een gin tonic liefhebber, maar is de liefhebber nog wel een beetje een starter? Dan is deze starters set van Leopold Vienna een heel mooi cadeau! Prachtig glazen, met bijpassende lepels en een maatbekertje, zodat de verhoudingen van de gin altijd in orde zijn. Een leuk cadeau idee voor de startende gin tonic thuisdrinker. De Gin tonic startersset kun je hier vinden.

Glazen rietjes

Glazen rietjes Gin tonic cadeautjes tips van Foodblog Foodinista

Een leuk en klein cadeautje wat mooi is om te geven bij de gin tonic glazen zijn deze glazen rietjes. Vriendelijk voor het milieu, maar ze zijn natuurlijk ook erg mooi en stijlvol wat perfect past bij een gin tonic. De glazen rietjes kun je hier vinden.

Gin & Tonic – De Complete gids voor de perfecte mix – Frédéric du Bois en Isabel Boons

Gin Tonic boek De Complete Gids Cadeau tips voor de GIn Tonic Liefhebber van Foodblog Foodinista

Gin tonic is zo populair dat er natuurlijk ook boeken zijn over gin tonic! Maar geen boek is zo compleet dan het zojuist verschenen boek over gin tonic van Frédéric du Bois en Isabel Boons. In dit boek over gin tonic kun je alles vinden voor de perfecte gin tonic voor de beginnen en de gevorderde. Van Kruidenmixen, startende combinaties en tips waar je je gin tonic eens moet gaan drinken en waar je favoriete gin tonic wel eens vandaag zou kunnen komen, kortom gin reizen. Het boek, dus een heel leuke cadeau tip, kun je hier vinden.

Proefbox Gin

Proefbox Gin voor de gin ontdekker cadeautjes ideeën van Foodblog Foodinista

Drinkt je gin en tonic liefhebber meestal een gin tonic buiten de deur, maar valt er thuis nog veel te leren of gewoon lekker proeven van diverse gin soorten? Dan is een gin proeverij een hele leuke cadeau tip. Hier kun je een gin proeverij vinden die in een mooie cadeau box wordt geleverd. Deze cadeautjes zijn ook heel leuk als geschenken aan klanten of in een kerstpakket.

Gin tonic infusion kruiden set

Gin tonic infusion set cadeau idee van Foodblog Foodinista

Smaak geven aan de gin tonic? Want een gin tonic bestaat uit meer dan gin met tonic mixen, al begint het zo wel. Vervolgens mix je en breng je de gin tonic op smaak met kruiden en smaakmakers. In deze set krijg je uitleg en zijn alle geuren en kleuren samengebracht. Een mooi cadeau voor de gin tonic liefhebber. De infusion set kun je hier vinden.

Meer Feestdagen tips van Foodinista

Meer favoriete cadeautjes voor de feestdagen en cadeau tips voor foodies kijk hier dan eens verder voor verrassende foodie cadeautjes voor de lekkerbek.

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie