Cadeaufles olijfolie cadeau tips Foodblog Foodinista

Attente food cadeautjes waar je mee verrast

Deel deze post

Zo éénvoudig is het tegenwoordig niet om een geliefd iemand te verrassen met een leuk cadeautje voor een verjaardag, tijdens de feestdagen, Vaderdag, Moederdag, in het kraambed of misschien wel voor een hele andere bijzondere gelegenheid. Laten we eerlijk zijn tegenwoordig zijn we best wel een klein beetje verwend. Daar tegenover is er ook best wel veel keuze en hebben we alles wel nodig? Zelf vind ik het best wel prettig om gewoon iets te krijgen, wanneer ik een cadeautje krijg, wat ik ook gewoon kan gebruiken. Kortom een bruikbaar cadeautje. Het zal het moederschap zijn. Ik ben dan toch een beetje praktisch ingesteld, maar een beetje verwennerij mag het dan ook wel weer zijn. Zo kwam ik in contact met de heerlijk cadeau webshop Charles.nl. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan cadeau’s die hier perfect aan voldoen. De meest heerlijke cadeau pakketten voor foodies waarmee je nog kunt verrassen, maar die je ook eigenlijk altijd wel kunt gebruiken. Mijn vijf favoriete attente food cadeautjes verzamelde ik voor je en ik ben natuurlijk benieuwd van welk cadeau jij enthousiast wordt?

5 Favoriete Attente food cadeautjes tips van Foodinista

Wat een heerlijkheid toen ik door de webshop ging struinen. Eigenlijk werd ik er wel heel hebberig van, maar eerlijk gezegd heb ik dat altijd. Webshops, eten, drinken en alles in mooie verpakkingen. Dan wordt het moeilijk om te kiezen. Toch lukte het mij om vijf favorieten uit te kiezen. Dit zijn natuurlijk mijn vijf persoonlijke favorieten en het zal je niet verbazen dat er nog veel meer keuze is wanneer je zelf een kijkje gaat nemen.

Cadeau tip 1 – Complete Bobby’s Gin Tonic Cadeau Box – Gin Tonic Box Bobby’s Double Dutch 

attente food cadeautjes Bobby's Gin Tonic Box tips van Foodblog Foodinista

Leuk en lekker! En Gin Tonic drinken, maar hoe maak je eigenlijk zelf de perfecte gin tonic? Je kunt alles los kopen en dit cadeau geven, maar dan moet je er ook nog een mooi cadeau van maken. Dit kan natuurlijk makkelijk. Dat dacht Bobby’s Gin ook. Er werd een mooie Gin Tonic cadeaubox samengesteld en bij Charles kun je deze prachtige cadeaubox voor foodies bestellen. Een echte musthave voor de gin tonic liefhebber.

Cadeau tip 2 – Prachtige en luxe fles olijfolie – Frantoio MuragliaCollection Rainbow

Cadeaufles olijfolie cadeau tips Foodblog Foodinista

Een fles olijfolie cadeau geven. Het komt misschien een beetje raar over. Er zijn gewoon flessen olijfolie die je heel graag wilt hebben. Dit gaat zowel op voor de inhoud als voor de fles zelf. De olijfolie zelf is een Puglia olijfolie die van hoge kwaliteit is, maar ook de fles zelf is een ware eyecatcher. Is de fles leeg dan bewaar je deze graag als vaas om ergens mooi in je huis te zetten of gewoon om te hervullen, want deze fles olijfolie van Frantoio Muraglia is geweldig en staat prachtig in iedere keuken.

Cadeau tip 3 – The Giftmakers – Verwenpakket

Persoonlijk verwenpakket van The Giftmakers Tip van Foodblog Foodinista

Wil je echt voor verwennerij kiezen en voor hoogwaardige producten? Dan is een verwenpakket van The Giftmakers een echte aanrader. Je kunt de pakketten bestellen voor 1 persoon, maar ook meerdere pakketten, zoals bijvoorbeeld een kerstpakket. Een ware verwennerij en een aanrader, zoals dit relaxpakket!

Cadeau tip 4 – Maak je eigen neut – Pineut Sterk Bakkie Pakket

Pineut Sterk Bakkie Gift Box Cadeau tips van Foodblog Foodinista

Ben je al bekend met de heerlijke kruidenlikeuren van Pineut? De basis heeft Pineut voor je samengesteld en zelf maak je de likeuren af met een eigen gekozen alcoholische versnapering. Bij voorkeur bijvoorbeeld vodka, ging of jenever. Niet te veel smaak, want ja daar zorgt de kruidenmix van Pineut wel voor. Leuk natuurlijk! Maar hoe maak je het nog leuker? Met een heel Pineut Sterk Bakkie cadeau pakket om je beleving compleet te maken. Koffie, mooie glazen, een spelletje voor en spelletjes avond en gaan maar!

Cadeau tip 5 – Pasta pakket – Maak je eigen ravioli

Ravioli cadeau pakket voor de thuischef Foodblog Foodinista cadeau tips

Voor de echte thuischef zijn er natuurlijke ook heerlijke cadeau pakketten. Wat dacht je bijvoorbeeld dit complete Italiaanse cadeau pakket? Maak zelf je eigen ravioli. Het pakket is helemaal compleet en de thuischef kan direct aan het werk. Wellicht is er nog een eitje nodig, maar dan is het ook direct tijd om de keuken in te gaan met dit pastapakket is het niet prachtig?

Meer favoriete musthaves en cadeau tips ontvangen van Foodblog Foodinista? Volg Foodblog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.gtag(‘config’, ‘UA-43776150-1’);

Geen reactie's

Geef een reactie