Foodinista weekmenu – Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 9 Lente 2021

Foodinista weekmenu – Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 9 Lente 2021

Deel deze post

Een nieuwe week met kookinspiratie in een nieuw lente weekmenu. Het lijkt wel meer een zomer weekmenu! Want het zomerse weer is er dan moeten natuurlijk zomerse recepten bij. We kunnen het eindelijk een beetje vieren. Een beetje geduld loont dus! Leuke gezinsmaaltijden, lekkere weekendrecepten, frisse salades en natuurlijk gaat de barbecue aan! We gaan er het beste en vooral het lekkerste van maken in dit weekmenu. Ik inspireer je met leuke lente tips en ik help je met de vraag beantwoorden: wat eten we vandaag? Een nieuw weekmenu staat weer klaar! In het Wat eten we deze week – Weekmenu Week 9 Lente 2021 weekmenu ga je natuurlijk de dagelijkse tips vinden. Kijk je mee voor weer nieuwe inspiratie voor een nieuwe week met dagelijkse kookinspiratie?

Foodinista weekmenu – Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 9 Lente 2021

Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu’s van 2020 en de weekmenu’s van 2021.

Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 9 Lente 2021

Maandag – Makkelijke Maandag – Bloemkool en broccolisoep met ham

Begin de week met een makkelijk soeprecept, zoals deze broccoli bloemkoolsoep met ham en rucola.

Dinsdag – Lekker Nederlands – Asperges met Beenham op de barbecue

Lekker Nederlands en genieten van het seizoensproduct op de barbecue? Steek maar aan en laat lekker grillen. Want geniet van het buitenleven nu het kan! Maak Asperges met krieltjes en beenham op de barbecue.

Woensdag – Breek de week – Aziatische Biefstuksalade

Breek de week met een Aziatische salade met biefstuk. Verwennerij en lekker zomers!

Donderdag – Gezonderdag – Gegrilde aubergines op de barbecue

Gegrilde aubergine van de barbecue Aziatische stijl - Vegetarisch Barbecue recept - Foodblog Foodinista

Donderdag gezonderdag kan dus ook prima op de barbecue! Maak gegrilde Aziatische aubergine steaks en maak het natuurlijk een beetje lekker met alle Aziatische garnituren.

Vrijdag – Borreldag – Borrelbrood Caprese

De barbecue mag weer aan! Ook voor de borrelhapjes. Maak een plukbrood op de barbecue met het plukbrood caprese met mozzarella, tomaat en pesto.

Zaterdag – Familiedag – Orzo salade met perzik, chorizo en geitenkaas

Een frisse lentepasta. Je maak het met de orzo met perzik, chorizo en geitenkaas.

Zondag – Bakdag – Dutch baby met zalm, kruidenroomkaasje en avocado

Zondag is het bakdag! met tijd voor pannenkoeken. Nou ja bijna pannenkoeken. Een luchtige Dutch Baby met zalm, kruidenroomkaas en avocado die je super simpel kunt bakken in de oven in een skillet pan en nog leuker deze kunnen ook op de barbecue!

Meer recepten en regelmatig een gevarieerd en makkelijk weekmenu ontvangen van foodblog Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie