20 feb Foodblog Foodinista weekmenu – Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 8 Winter 2021
Hallo lente in de winter! En natuurlijk voorjaarsvakantie voor velen van jullie! Wat een geluk! Geniet er maar van. Daar passen we dit weekmenu natuurlijk ook op aan. Met dit fijne zonnetje willen we ook wel lenterecepten. Ik wel in ieder geval. Al gaan wij deze week ook nog kaasfondue aan het werk. Een beetje wintersport gevoel en gezelligheid in het weekend. Zoiets wat je ook wel mist en ja we maken het feestje nog steeds zelf, maar ja eerst inspiratie voor deze week. Want koken en lekker eten blijft gewoon. Ik inspireer je met leuke tips! Ook in een nieuw weekmenu! In het Wat eten we deze week – Weekmenu Week 8 Winter 2021 ga je natuurlijk de dagelijkse tips vinden. Kijk je mee voor weer nieuwe inspiratie voor een nieuwe week met dagelijkse kookinspiratie?
Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu’s van 2020 en de weekmenu’s van 2021.
Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 8 Winter 2021
Maandag – Makkelijke Maandag – Gnocchi met rode pesto
Een snelle en lekkere maaltijd op tafel? Voor maandag gnocchi met tomatentapenade, cherry tomaatjes en rucola.
Dinsdag – Lekker Nederlands – Sperziebonensalade met spekjes en champignons uit de airfryer
Een makkelijke warme maaltijdsalade met sperzieboontjes, spekjes en champignons die je maakt met aardappeltjes uit de airfyer. Lekker makkelijk en een complete Nederlandse maaltijd voor de dinsdag.
Woensdag – Breek de week – Hot dog broodjes
Breek de week met leuke en vooral lekkere snack broodjes. Maak zelf hotdogbroodjes.
Donderdag – Gezonderdag – Roerbaknoedels met diverse groente en garnalen
Een lichte maaltijd op donderdag gezonderdag en rijk aan diverse groente met garnalen. Maak je maaltijd ook gezonder door voor volkoren noedels te kiezen. Het noedels recept met groente en garnalen ga je hier vinden.
Vrijdag – Genietdag – Pittige tonijn poke bowl
Vrijdag genietdag! Maak een pokebowl met pittige tonijn voor jezelf. Ik ben dol op sushi bestellen in het weekend, maar af en toe moet de rem er even op. Dan is een poke bowl toch een heel goed alternatief?
Zaterdag – Familiedag – Melanzane alla parmigiane
Genieten! Dat vind ik deze ovenenschotel zonder aardappel, pasta of andere koolhydraatvorm. Gewoon een rijke ovenschotel met heel veel groente, maar wat is deze Italiaanse favoriete met aubergine en tomaten toch heerlijk! Een volle schaal met Melanzane alla Paermigiana.
Zondag – Bakdag – Appeltaartmuffins
Zondag is bakdag. Tijd voor iets lekkers. Bak appeltaartcakejes.
Meer recepten en regelmatig een gevarieerd en makkelijk weekmenu ontvangen van foodblog Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.
Geen reactie's