Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 4 + Winactie Little Miracles Sparkling Ice Tea - Tips van Foodinista

Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 4 + Winactie!

Deel deze post

Daphne’s Happy Musthaves – Favorieten

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. Al mijn favoriete items komen voorbij de nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Kijk je mee met Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 4 en p.s. wil je iets direct in huis halen dan ga je naar de link onder het product.

En in deze Daphne’s zomer Happy Musthaves Wk 4 heb ik ook nog een leuke give away! Jij kunt een nieuw product ook proeven!

Meer Daphne’s zomer Happy Musthaves? Bekijk dan hier de Favoriete Happy Musthaves van Week 3.

Verrukkelijk vegan snoepen

Zooo ziet die er even een partijtje heerlijk uit! Dan bedoel ik de chocoladetaart voor op het kookboek verrukkelijk vegan bakken. Inderdaad deze taart is vegan. Wat een feest. Kortom geen dikke roomboter, eieren of iets en toch zo’n eetfeest! Het kan gewoon.

Kookboek Verrukkelijk Vegan bakken - Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 4 - Tips van Foodinista

Nagaan dat dit nog maar één van de recepten is in het kookboek verrukkelijk vegan bakken. Het vegan bakboek staat er vol mee. Het beste staat niet alleen volop, want het bakboek met vegan recepten staat vol met smulrecepten, zoals deze om je vingers bij af te likken. Ik ben zelf ook verrast. Het vegan kookboek ligt hier voor me. Ik beloof dat ik er ook nog uit ga bakken, maar ik wilde het bakboek alvast bij je onder de aandacht brengen, want dit boek is een geweldige afwasseling voor deze zomerse vakantie. Duik de keuken in en bak eens iets anders. En denk je meeeh vegan.. dat dacht ik ook een tijdje, totdat ik al een keer eerder een geweldige vegan red velvet cake in mijn mond stopte dus ja ga het ook gewoon zelf proberen.

Meer over kookboek Verrukkelijk Vegan bakken kijk dan hier.

Foodlovers!

Velen weten het natuurlijk al lang, maar het kan maar duidelijk zijn. Ben je een foodlover?

Foodlovers t-shirt - Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 4 - Tips van Foodinista

Dan is dit toffe t-shirt echt voor jou! Gewoon weg een musthave.

Hebben? Dan ga je het foodloverse t-shirt hier vinden.

Kleine wondertjes in een blikje + Winactie – Wil je proeven

Een fris, bruisend en verantwoorde ice tea drinken? Dan is er Little Miracles! Laat je verrassen door de smaken sinaasappel en granaatappel. Wat zo leuk is? Jij kunt ze ook proeven! Ik mag een setje weggeven! Inderdaad je kunt een proefpakketje Little Miracles WINNEN!

Sparkling Little Miracles Ice Tea Proeven Winnen - Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 4 + Winactie! - Tips van Foodinista

Wat moet je doen voor het setje Little Miracles? Niet veel.

 • Laat na dit artikel een reactie achter waarom jij Little Miracles graag wilt proeven.
 • Natuurlijk vind ik het leuk wanneer je Foodinista volgt op Instagram, Facebook, TikTok en/of Pinterest.
 • De actie loopt tot en met 5 juli daarna ontvangt de gelukkige persoonlijk een bericht.

P.s. nieuwsgierig naar Little Miracles en wil je eerder proeven? Het verfrissende drankje is onder andere te vinden bij Ekoplaza.

Niet gevonden wat je zoekt? Of meer leuke inspiratie op doen op de blog? Lees dan ook eens één van de volgende artikelen op Foodblog Foodinista.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze cadeau tips voor vrouwen en persoonlijke en heerlijke cadeautjes?

Geen tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

3 Reactie's
 • Marian B.
  Geplaatst op 13:46h, 29 juli

  Ik ben el benieuwd. Het lijkt me verfrissend, ik laat me graag verrassen.

 • Lieke van Veen
  Geplaatst op 11:30h, 04 augustus

  Ik ben heel erg benieuwd naar het proefpakketje. Ik maak graag kans!

 • Jolijn
  Geplaatst op 14:39h, 04 augustus

  Lijkt me heerlijk, ik maak graag kans (:

Geef een reactie