Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 3 – Nazomeren in de tuin in foodie stijl

Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 3 – Nazomeren in de tuin in foodie stijl

Deel deze post

Daphne’s Zomer Happy Musthaves – Nazomeren in de tuin in foodie stijl, zo maak je de eethoek sfeervol

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. We zijn van de zomer aan het genieten, maar zomervakantie is helaas afgelopen. Dan kunnen we natuurlijk nog wel genieten! Vooral thuis. Nog even het laatste avondjezonnetje pakken of lunchen in de tuin. Daarvoor ga ik je deze keer inspireren in de nieuwe Happy Musthaves. Iedere keer probeer ik weer om je te verrassen met leuke tips en ideeën. Laten we (hopelijk) genieten van een lange nazomer en dan ook nog een aantal keer kunnen barbecueën in de tuin of nog even een gezellige vrijdagmiddagborrel in het avondzonnetje, voordat het echt herfst wordt. Maak daarvoor ook je tuin nog even gezellig. Tijd voor shoppen! Dat ging ik doen. Ik heb mij laten inspireren door diverse Tuintrends. Ik had nog zo’n hoekje in de tuin waar ik weinig gezelligheid kon vinden, maar dit is opgelost! Natuurlijk met een echte foodie sfeer. Deze aanpassing moet natuurlijk passen bij je tuinset en vervolgens creëer je de sfeer er omheen. Hoe ik dit heb gedaan? Hoe gaan we nazomeren in de tuin in foodie stijl? Ik ga het met je delen in de nieuwe Happy Musthaves.

Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 3 – Nazomeren in de tuin in foodie stijl

Happy Musthaves: Maak je tuin sfeervol

Regelmatig deel ik mijn Happy Musthaves met je! Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in de Happy Musthaves blogs. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je wil delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de nieuwste kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe (keuken) fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche. Deze zomer gingen we eindelijk weer op reis! Een weekje naar Boedapest en twee weken naar Frankrijk, maar ook thuis moet het gezellig zijn. De zonnestralen pakken in de tuin en wat is er heerlijker dan buiten eten. Alleen de hoek rondom onze eettafel is altijd een beetje ongezellig. Wij hebben gelukkig een grote tuin, maar wanneer ik niet uitkijk dan nemen de speelkeuken, trampoline en in het zomer het zwembad de tuin over. Maar wij zijn er ook nog! Tijd voor een gezellig hoekje waar we kunnen eten met meer sfeer! Wij denken er al tijden over om de tuin echt een grote renovatie te geven dus wat dat betreft is een uitje naar de Intratuin ook een goed idee voor heel veel inspiratie. Maar voor nu ging ik voor een mediterrane insteek om onze eethoek een opfrisser te geven in een foodie stijl natuurlijk!

Voor 100 Euro je eethoek in de tuin gezellig maken doen je zo!

Een uitje naar de Intratuin is in de zomervakantie ook altijd een goed idee. Kinderen vinden het ook altijd gezellig. In Brabant zijn er veel locaties waar een speeltuin bij is. Ik hoor mijn kinderen dan ook niet klagen. Ondertussen kan ik zelf shoppen wat, zoals gezegd nodig was. Voor 100 Euro had ik mijn wagen vol geladen. Met kinderen en met leuke accessoires in de tuin om mijn tuin sfeervol mee te maken. Wat ging er mee naar huis?

Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 3 – Nazomeren in de tuin in foodie stijl
Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 3 – Nazomeren in de tuin in foodie stijl
  • 2 Buitenkleden
  • 1 Kandelaar
  • 3 bloempotten
  • 1 paprikaboompje met mini paprika
  • 1 cherry tomaten boompje
  • 1 lavendel boompje
Daphne’s Zomer Happy Musthaves Wk 3 – Nazomeren in de tuin in foodie stijl

Zoals gezegd Mediterraan en in foodie stijl! Zo is mijn saaie eettafel hoek met alleen tafel en in een stoelen veranderd in een gezellige mediterrane hoek. Nu gaan we verder nadenken over onze complete tuin verbouwing voor ergens in de komende twee jaar.

Geen shop tips en cadeau tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie