High tea thuis laten bezorgen

High tea thuis laten bezorgen

Deel deze post

In deze tijd gaan we weer op zoek naar wat wel kan! Het belangrijkse is dat we blijven zoeken naar alle mogelijkheden om het vooral gezellig te houden. In de tijden dat we niet meer gezellig met elkaar rond een tafel in een restaurant kunnen zitten en de openingstijden beperkt zijn gaan we er thuis een feestje van maken. Natuurlijk wel verstandig, maar ook ontspannen. Laten we vooral een beetje rekening met elkaar houden. Een leuk idee is een high tea thuis laten bezorgen en daarna natuurlijk genieten. Een tijdje terug bestelde ik een High Tea. Met mijn moeder is het ook niet ideaal om in een overvol restaurant te zitten in deze tijd nu we op een boosterprik wachten en dan is het thuis meer ontspannen. In de regio Dordrecht bestelde ik bij HighTea.nl een uitgebreide high tea die zeker compleet was!

High tea thuis laten bezorgen

High tea bij je thuis

De juiste brunch of lunch plek kan in deze tijd ook nog lastig zijn. Wij bestelden thuis. Geen beperkte tijdslimiete en rustig high tea lunchen. Om 11.00 werd de high tea bezorgd. De tafel indekken en voor we het wisten konden we aan tafel.

High tea thuis laten bezorgen

Uitgebreide high tea thuisbezorgd

Eerlijk gezegd waren we nog al verrast! De high tea was voor 2 personen. Ik had verwacht dat ik voor de kinderen nog wel iets extra’s zou bereiden, maar het was zo veel!

High tea thuis laten bezorgen
Wat krijg je bezorgd?

Drinken: Een flesje bubbels, smoothie, jus d’orange, thee soorten.
Brood: Diverse harde bolletjes en croissantjes.
Pattiserie: Zoete broodjes en hartige broodjes, taart
Beleg: Brie, zalm, salade, filet american, ei, vleeswaren
Niet te vergeten chocolade en snoepjes

De keuze hoeveelheid was groot en wij konden het niet op. Een aanrader is het dus wel om te high tea bestellen voor thuis bij Lunch.nl voor een ontspannen high tea thuis en om alles even uit handen te geven. Je bent natuurlijk nog steeds thuis, maar wanneer je alles in kleine hoeveelheden zelf moet organiseren dan moet je alles tocht grotere inkopen en ben je diverse kleine handelingen verder wanneer je het leuk op tafel hebt gezet. Dit is dan ook de moeite waard.

Meer foodie tips ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.Geen reactie's

Geef een reactie