Bloemen kopen in Tilburg bij Groenrijk uitjes tips van Foodblog Foodinista

Tuincentrum een ideaal uitje voor het hele gezin

Deel deze post

De zomervakantie is heerlijk! Genieten met het gezin en samen leuke dingen doen. Natuurlijk moeten we tegenwoordig ook van alles plannen, want ja rondom de vakantie moet er gewerkt worden. Voor mij is het in ieder geval herkenbaar met een 4-jarige zoon en dochter van 1 jaar. Wat wellicht ook wel herkenbaar is: het normale leven gaat ook gewoon door en je wilt de kinderen ondertussen ook vermaken en leuke dingen laten doen. Daarbij wil je zelf ook afentoe een beetje rust. Op zo’n moment vind ik het tuincentrum een ideaal uitje voor het hele gezin. Voor verse bloemen in Tilburg ga ik even naar het tuincentrum, maar ik maak er even een uitje van en zo zijn er nog vijf redenen waarom het leuk is om buiten het feestdagen seizoen, want dan is het tuincentrum met de versieringen altijd geweldig, ook in de zomer even een bezoek te brengen.

Bloemen kopen in Tilburg bij Groenrijk uitjes tips van Foodblog Foodinista

5 Redenen voor een bezoek aan Groenrijk in Tilburg een ideaal uitje voor het hele gezin

Groenrijk Tilburg heeft een bloemenwinkel

Ik woon in Kaatsheuvel en natuurlijk hebben we daar voor verse bloemen ook gewoon bloemenwinkels, maar wanneer je naar het tuincentrum gaat dan is bloemen kopen direct een uitje. Ik ga nooit alleen naar de bloemenwinkel bij Groenrijk in Tilburg, maar loop natuurlijk ook even door het tuincentrum wat de kinderen prachtig vinden.

Het tuincentrum bekijken vanuit een autokar tips met kinderen van Foodinista

De kinderen rondrijden in een autokar

Terwijl ik zelf rondloop en niet alleen voor de bloemen op tafel kijk, maar ook voor de bloemen en planten in de tuin bijvoorbeeld kan ik de kinderen rondrijden in een autokar. Praktisch, maar ook ontzettend leuk! Zo is het praktische direct een uitje!

Koffie drinken, high tea of lunchen bij het restaurant in Tilburg van Groenrijk

Klaar met winkelen of even pauze? Dan is het niet nodig om direct naar huis te gaan. Dat doe ik zelf nooit ik ga altijd even koffiedrinken even een geniet momentje in de binnentuin en een inspiratiemoment, want de huiskamer richten ze ook in met de nieuwste collecties.

Koffiedrinken bij Groenrijk in Tilburg tips van Foodblog Foodinista voor budget uitjes met het gezin

Spelen bij Groenrijk in de binnen speeltuin in Tilburg

Een voordeel en een nadeel. Vooral Florian is altijd heel enthousiast. Ik moet hem soms heel even afremmen. Hij weet ondertussen de binnenspeeltuin heel goed te vinden bij Groenrijk. Deze kun je vinden bij het restaurant. Rust voor papa, mama, opa of oma. Klaar met winkelen en even genieten van je hapje of drankje? Dan gaan de kinderen spelen zo hebben we toch allemaal vermaak en een geniet moment.

Spelen in het tuincentrum bij Groenrijk in Tilburg budget uitjes met het gezin van Foodblog Foodinista
Spelen in het tuincentrum bij Groenrijk in Tilburg budget uitjes met het gezin van Foodblog Foodinista

Dieren bij Groenrijk

En is er dan nog enthousiasme over dan gaan we nog even langs de dieren, want er is een uitgebreide buiten en dieren afdeling. Mijn kinderen gaan beiden naar een agrarische kinderdagopvang. Sinds de baby periode zijn ze al dol op dieren en kruipen ze graag door de modder. De regenlaarsjes, sneeuwboots en regenpakjes zijn hier dan ook niet aan te slepen en bij Groenrijk kan ik voor alles terecht. Een favoriete afdeling voor en met de kinderen voor het buitenleven. Niet voor niks is het tuincentrum in Tilburg één van de mooiste in de regio. En zo zijn er nog wel meer redenen waarom het tuincentrum een ideaal uitje is voor het hele gezin. Leuk en praktisch in één keer.

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief. Meer weten over de horeca en Instagram neem eens contact op met Foodinista.

Geen reactie's

Geef een reactie