5x borrelgadgets leuke kerstcadeautjes tips van foodblog Foodinista

5x Borrelgadgets en cadeautips voor de kerstdagen

Deel deze post

Naast bier en wijn zijn er veel drankjes die de laatste jaren weer een hele grote comeback hebben gemaakt. Misschien zijn ze wel nooit echt weg geweest, maar misschien krijgen ze weer veel meer aandacht. Zelf denk ik dan aan whiskey, gin tonic, port, sherry en al die andere drankjes. Ook de likeurtjes doen mee en cocktails zijn natuurlijk altijd populair, maar we vinden het tegenwoordig thuis ook veel leuk om te experimenteren en er een feestje mee te maken. Gadgets, zoals mooie of ludieke glazen, ijsblokjesmakers met leuke vormen of juist niet, want je wilt het wel gekoeld drinken, maar geen water in je drankje zijn dan ook steeds belangrijker. In dit blog deel ik vijf leuke gadgets van Radbag. Alle borrelgadgets hebben een leuke prijs en naast leuke musthaves ook heel erg leuk om als origineel kerstcadeautje aan de liefhebber cadeau te geven.

Vijf tips voor originele borrelgadgets

Whiskystones 5x borrelgadgets leuke kerstcadeautjes tips van foodblog Foodinista

Whiskystones zijn ideaal, vooral wanneer je, je drankje straight wilt drinken. Wel koud en geen extra water bij je drankje. Een leuk cadeautje voor de pure whiskey of likeur drinker.

whiskyglazen 5x borrelgadgets en kerstcadeautjes tips van foodblog Foodinista

Of mooie borrelglazen om de whisky en andere drankjes perfect uit te drinken en waarin de whiskystones mooi in rond tikken.

8 flessen + 4 glazen voor € 49,99
whiskyglazen on the rocks 5x borrelgadgets en kerstcadeautjes tips van foodblog Foodinista

Iets mee ludieke whiskyglazen? Wat dacht je van de whiskyglazen met een twist? De echte whiskyglazen on the rocks!

Doodshoofd borrelglazen 5x borrelgadgets van foodblog Foodinista

Misschien een beetje ludiek, maar wel heel leuk en soms ook met een kleine hint. De borrelglaasjes in de vorm van een doodshoofd.

5x borrelgadgets leuke kerstcadeautjes tips van foodblog Foodinista

Is het een borrelfeestjes? Markeer dan de borrelglazen feestelijk met led verlichte glazen markers dan blijft het altijd duidelijk welk glas ook al weer van wie is!

Jouw favoriete cadeautjes nog niet gevonden? Op de blog staan nog veel meer cadeau tips en ook meer tips voor de leukste Kerstcadeautjes.

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie