Alcohol vrij appel spritzer recept met de Soda Stream foodblog Foodinista

Alcohol vrije cocktails maken met de Sodastream

Deel deze post

Cocktails klinkt goed! Tenslotte staat er voor velen nog een feestelijke maand voor de deur met diverse nieuwjaarsborrels. Doe jij mee aan een Dry January dan is het toch al snel minder gezellig. Even niet genieten van een glaasje bubbels of andere lekker drankjes. Wil je een beetje afwisseling, wat ik mij kan voorstellen, dan kun je met de Sodastream heerlijke cocktails maken. Een voordeel je drinkt heel veel water. Sowieso vind ik de Sodastream een aanwinst in huis. Water met bubbeltjes vind ik gewoon lekkerder en de watermachine zorgt er voor dat ik veel meer water drink. Daarbij scheelt het nogal in het plastic flessen gebruik en dat is gunstig voor mij, maar ook voor de omgeving. Je kunt het dus zo simpel maken, maar er ook diverse alcohol vrije cocktails mee maken. Een voorbeeld is de alcoholvrije Hugo, maar ook deze alcohol vrije Apple Spritzer is een heerlijk winterse alcoholvrije cocktail.

Alcohol vrij appel spritzer recept met de Soda Stream foodblog Foodinista

Ingrediënten alcohol vrije Apple spritzer voor 4 personen

300 ml appelsap
250 ml bruisend water
1 flesje Crodino
1halve limoen limoen
4 takjes munt

Alcohol vrij appel spritzer recept met de Soda Stream foodblog Foodinista

Tips voor de bereiding van de alcohol vrije cocktails

Moeilijkheid 1-5: 1
Tijdsduur: 10 minuten
Benodigdheden: 4 cocktailglazen, lepel, maatbeker, mes, snijplank, Sodastream, 4 vrolijke rietjes

Maak meer alcoholvrije cocktails met de Sodastream

Alcohol vrij appel spritzer recept met de Soda Stream foodblog Foodinista

Alcohol vrije cocktail recept

Maak als eerste het bruisend water met de Sodastream. Simpel, want je haalt het water gewoon uit de kraan en maakt er in de Sodastream met gemakt bruisend water van. Verdeel het bruisend water over de cocktailglazen. Knijp een halve limoen uit over de cocktails. Giet de appelsap erbij, deze kun je ook zelf vers maken en als laatste verdeel een flesje Cordino voor een betere smaak. De Crodino geeft ook het cocktail idee. Maak de cocktails feestelijk af met een tankje munt en vrolijke rietjes in de glazen.

Kijk voor meer alcohol vrije cocktail recepten ook eens naar deze heerlijke cocktail recepten.

Meer recepten voor leuke drankjes. Volg foodblog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

De Sodastream is gesponsord

Geen reactie's

Geef een reactie