Alcohol vrije Hugo recept van Foodblog Foodinista

Hout gesneden onderzetters + alcohol vrije Hugo recept

Deel deze post

Als je een mooie cocktail maakt en in dit geval een alcohol vrije cocktail zorg er dan ook voor dat je deze mooi serveert. Het draait uiteindelijk om de finishing touch, vooral bij mooie en feestelijke drankjes. Een mooi glas, natuurlijke versiering en met detail mooie houten onderzetters die met de laser prachtig zijn uitgesneden. Voor de feestdagen zal er bij velen iets meer gedronken worden dan normaal. Niet iedereen zal dit doen of wisselt graag af met een gezonder drankje. Wil je bijvoorbeeld je kinderen ook mee laten genieten met een feestelijk drankje dan is deze alcohol vrije Hugo een aanrader. Mijn zoontje van drie vond de proeverij in ieder geval al fantastisch en ik neem hem deze feestdagen mee in de feestbeleving.

Alcohol vrije Hugo geserveerd op houten onderzetters van Creative Use of Technology

Op de foto hout gesneden onderzetter Oregano.

Recept voor de alcohol vrije Hugo voor 4 personen of een karaf

  • 60 ml vlierbloesemsiroop
  • 8 takjes verse munt
  • 1 fles SPA munt
  • 2 limoenen
  • Extra ijsklontjes

Tips voor de bereiding van de alcohol vrije Hugo

Moeilijkheid 1-5: 1
Tijdsduur: 10 minuten
Benodigdheden: 4 mooie glazen of karaf, mesje, snijplank, vork, maatbeker of lepel en voor het detail mooie onderzetters en 4 rietjes

Alcohol vrije Hugo geserveerd op houten onderzetters van Creative Use of Technology

Op de foto houten onderzetters Spiro en Oregano.

Recept voor de alcohol vrije Hugo

Verdeel de vlierbloesemsiroop over de glazen of in de karaf. Knijp het sap van 1 limoen uit boven de glazen of in de karaaf (knijp dan uit in een klein glaasjes en schenk over). Meng de limoensap met vlierbloesemsiroop. Verdeel de SPA munt en schenk de glazen of de karaf voor 3/4 vol. Snijd de limoen in schijfjes en verdeel deze over de glazen of de karaf. Schenk je direct in glazen bewaar dan per glas een schijfje voor de garnering. Meng anders alle schijfjes in de karaf. Als laatste mag de munt in de karaf of de glazen. Laat de alcohol vrije Hugo een half uurtje staan, zodat de smaken goed kunnen mengen. Geef er bij de glazen een feestelijk rietje bij en serveer de glazen op een stijlvolle onderzetter.

Kijk voor meer alcohol vrije cocktail recepten ook eens naar deze heerlijke cocktail recepten.

Meer recepten voor leuke drankjes. Volg foodblog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Dit blog is een samenwerking met Creative Use of Technology

Geen reactie's

Geef een reactie