5 Recepten tips voor kippensoep zelf maken - Foodblog Foodinista

5 Recepten tips voor kippensoep zelf maken

Deel deze post

Verkouden, griep of op koude dagen. Dan is kippensoep altijd een geweldig recept. Goed voor de gezondheid, want kippensoep maakt een stofje aan, waardoor het helpt bij het uitzieken. Daarbij is kippensoep lekker zout en dit kun je zieke dagen wel gebruiken. Op koude dagen komen de smaken ook goed beginnen. Een kippensoep met extra spice kan ook nog eens extra smaakvol zijn. Heb je trek in kippensoep? Lees dan mee met deze 5 recepten tips voor kippensoep zelf maken.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

5 recepten tips voor kippensoep zelf maken

Soto Ayam – Indonesische kippensoep

Soto Ajam recept - Indonesische kippensoep - Foodblog Foodinista

Een kippensoep recept maken met spice? Ga dan op reis en maak het recept voor Soto Ayam – Indonesische kippensoep. Maak de soepen op smaak met de smaakmakers van ABC.

Creme kippensoep met groente

Romige kippensoep recept met veel groente - Foodblog Foodinista

Een favoriete kippensoep in pakjes en zakjes, deze creme kippensoep, maar je maakt de romige kippensoep met groente ook gewoon heel makkelijk zelf.

Recept creme kippensoep met groente

Mexicaanse kippensoep

Mexicaanse kippensoep met frisse groente - Foodblog Foodinista

Verder op de kippensoep wereldreis. Varieer dan ook met de Mexicaanse kippensoep. Geen stokbroodje kruidenbrood voor, maar tortilla’s met kaas.

Recept Mexicaanse kippensoep

Kerrie kippensoep met kokos en groente

Een kippensoep met meer pit erin? Een beetje pittiger? Eet je graag kip kerrie? Dan is deze kippensoep ook echt iets voor jou. Maak zelf kerrie kippensoep.

Recept kerrie kippensoep

Kippensoep met asperges

Kippensoep met asperges en tuinkruiden - Foodblog Foodinista

Dol op asperges en heb je ze ingevroren? Of deze kippensoep kun je maken met witte en groene asperges. Maar een aanrader is het wel de kippensoep met asperges. Dank zij de asperges raak je naast de werking van de kippensoep ook dankzij de asperges ook nog eens veel vocht kwijt. Fijn tijdens verkoudheid en koorts.

Recept kippensoep met asperges

Meer recepten en food musthaves van Foodblog Foodinista ontvangen? Volg foodblog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie