Yoghurt Bowl warme kaneel ananas recept Lindwoods Breakfast Boost van Foodblog Foodinista

Yoghurtbowl met warme kaneel ananas en Linwoods Breakfast Boost

Deel deze post

De afgelopen drie maanden heeft mijn leefstijl een flinke boost gekregen. Dan spreken we met name over gezonder eten en afvallen. Dit gehele proces heeft zijn uitwerking gehad op mijn lichaam, want ik ben de nodige kilo’s kwijt geraakt en ik voel mij ook veel fitter. Dit wil ik natuurlijk zo houden. Om dit vast te houden blijf ik mij dan ook verdiepen in het gezondere eten, maar ook in smakelijke producten die je gemakkelijk aan je voeding kunt toevoegen. Zo’n product is de Breakfast Boost lijn van Linwoods. Om de dag te beginnen maak ik voor mijzelf een gezond ontbijtje met bijvoorbeeld Griekse yoghurt, fruit en noten of dadels en vijgen. Een goede en verzadigende start van de dag waar ik op kan bouwen. Een half jaar terug sloeg ik überhaupt gemakkelijk het ontbijt over met een druk gezin. Een kop koffie was voldoende om te starten, dacht ik, maar dat is natuurlijk helemaal niet het geval. Je lichaam komt juist in een slaapstand en je creëert honger voor de gehele dag. Waar ik nu bijvoorbeeld van geniet is deze yoghurtbowl met warme kaneel ananas en die top ik af met de Linwoods koud gemalen lijnzaad met bioculturen en vitamine D, Omega 3 en rijk aan voedingsvezels. De yoghurtbowl opzicht is al een vitamine en mineralenbom, maar de Linwoods lijnzaad producten maken het geheel helemaal af.

P.s. op mijn Facebook en Instagram pagina kun je zelf een pakket Linwoods Breakfast Boost winnen om het zelf uit te testen! Doe mee!

Yoghurt Bowl warme kaneel ananas recept Lindwoods Breakfast Boost van Foodblog Foodinista

Wat doet Linwoods koud gemalen lijnzaad

Inderdaad wat doet de Linwoods Breakfast Boost dan extra voor je boven op een gezonde Breakfast Bowl? De Breakfast Boost van Linwoods is verrijkt met Lijnzaad, bioculturen, Omega 3, en Vitamine D. Dit betekent voor je lichaam het volgende. Lijnzaad alleen zorgt al voor een gezondere stoelgang door de voedingsvezels. Je darmen komen in de ochtend goed op gang en je lichaam wordt in werking gebracht. Daarnaast bevat de Breakfast Boost een een hoger gehalte aan bioculturen, daar kun je onder verstaan Omega 3 en Magnesium. Omega 3 en Magnesium zijn eigenlijk onmisbaar voor een goede gezondheid en een prettig gevoel door de dag, maar krijg je bijvoorbeeld als je niet iedere dag vis eet al snel niet voldoende binnen. Respectievelijk zorg het voor een lagere cholesterol en een fitter gevoel. Ook kan het zorgen voor gezondere spieren. De extra Vitamine D die is toegevoegd draagt bij aan een natuurlijke opname van calcium en het onderhoud van botten en tanden. Daarbij krijgen we in de winter al snel te weinig Vitamine D tot ons dus kunnen we de Breakfast Boost ook goed gebruiken voor een zonnig en vrolijk gevoel en minder neerslachtigheid. Voor de calcium toename is het dan weer lekker om de LinWoods Breakfast Boost te combineren met de yoghurt bowl met warme kaneel ananas. Wat ook nog eens heel lekker is. Zo’n warme ontbijtje gaat er toch altijd wel in in de winter?

Yoghurt Bowl warme kaneel ananas recept Lindwoods Breakfast Boost van Foodblog Foodinista

Ingrediënten Yoghurtbowl met warme kaneel ananas, dadels, granaatappel, kokos en Linwoods Breakfast Boost

  • 150 ml 0% vet Griekse yoghurt
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 theelepel gemberpoeder
  • eetlepel granaatappelpitjes (vers of uit het vriesvak)
  • 1 eetlepel Linwoods Breakfast Boost
  • 1 verse Medjoul dadel
  • 3 schijven verse ananas
  • 1 theelepel kokosrasp
  • 1 theelepel honing

Tips voor de bereiding van de Linwoods Breakfast Boost yoghurtbowl met warme kaneel ananas

Moeilijkheid 1-5: 1
Tijdsduur: 20 minuten
Benodigdheden: ovenschaal, snijplank, mes, theelepel, eetlepel

Yoghurt Bowl warme kaneel ananas recept Lindwoods Breakfast Boost van Foodblog Foodinista

Tip: Zowel koud als warm is de breakfast bowl erg lekker!

Recept Linwoods Breakfast Boost Yoghurtbowl met warme kaneel ananas, granaatappel, kokos en honing

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Verdeel de schijven ananas over de ovenschaal. Druppel de honing over de ananas en strooi vervolgens de gember en de kaneel over de ananas. Wist je dat zowel ananas, kaneel als gember de maag reinigen? Gezond dus! Plaats als de oven is voorverwarmd de ananas in de oven voor 15 minuten op 200 graden.

Verdeel vervolgens de yoghurt op een bord of in een schaal en strijk deze mooi glad met een lepel. Het oog wilt ook wat.  

Haal de pit uit de dadel en snijd de dadel in kleine stukjes.

Haal vervolgens als de ananas klaar is de ananas uit de oven snijd deze in halve schijven. Verdeel de ananas over de yoghurt. Doe dit ook met de dadel. Strooi de granaatappelpitjes over de yoghurt. Maak de yoghurtbowl af met de kokos en de Linwoods Breakfast Boost.

Yoghurt Bowl warme kaneel ananas recept Lindwoods Breakfast Boost van Foodblog Foodinista

Zelf Linwoods Breakfast Boost Proeven en Winnen?

Linwoods Brekfast Boost voor je ontbijt bowl recepten Foodblog Foodinista

Dat kan! Op Facebook en Instagram geef ik een pakket weg! Dat is leuk! Wat kun je winnen? Een pakket van Linwoods Breakfast Boost met de smaken Breakfast Boost regular met Vitamine D (gebruikt in dit recept), Breakfast Boost cacao en moerbeien en Breakfast Boost appel en kaneel. Naast de smaken variëren is er ook variatie in de voordelen voor de gezondheid per smaak. Zo bevat de Breakfast Boost cacao en moerbeien meer eiwitten voor een stevige spieropbouw en is er meer variatie aan toegevoegd. Maar ontdek dit ook zelf en doe mee aan de winactie!

Meer gezonde ontbijtrecepten van Foodblog Foodinista

Maak dan ook eens deze superboost smoothie, ook aan een smoothie kun je de Breakfast boost voor een extra vitamine en mineralen boost toevoegen of maak eens deze ontbijt banana split waar je de Linwoods Breakfast Boost goed aan toe kunt voegen.

Meer blogs en leuke ontbijtrecepten ontvangen van Foodblog Foodinista. Volg Foodblog Foodinista op Instagram,   TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie