Foodblog Foodinista weekmenu – Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 4 Winter 2021

Foodblog Foodinista weekmenu – Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 4 Winter 2021

Deel deze post

Een nieuwe week! Het is nog steeds koud en guur dus tijd voor een nieuw winter weekmenu op Foodblog Foodinista. Wat eten we deze week en een beetje extra inspiratie in een overzichtelijk weekmenu met winterse recepten. Het is waterkoud! Dan is het dus echt tijd voor winter inspiratie en een beetje variatie. Tijd voor stamppot, verwenrecepten en nu we ook nog meer thuis moeten blijven kunnen we ook wel even de keuken in voor het bakken van bijvoorbeeld brownies en het spellen van een spelletje. Tijd dus voor inspiratie en een week koken en eten. Daarbij vind ik het leuk om de weekmenu’s samen te stellen. De oudere recepten komen zo ook weer eens duidelijk in beeld. Laten we voor recepten inspiratie verder gaan met het vierde weekmenu van 2021. Kortom: Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 4 Winter 2021.

Meer inspiratie voor weekmenu’s? Start dan bij de weekmenu’s van 2020.

Winter Weekmenu Week 4 Foodblog Foodinista

Wat eten we deze week? – Weekmenu Week 4 Winter 2021

Maandag – Makkelijke Maandag – Mac and Cheese met kip en courgette

Mac and Cheese recept met kip en courgette

Schuif op maandag een makkelijke pasta ovenschotel met en kip en courgette de oven.

Dinsdag – Lekker Nederlands – Preistamppot met kabeljauw uit de oven

Preistamppot met kabeljauwhaasjes uit de oven met lekker kerrie smaakje - Stamppot recept Foodblog Foodinista

Winter en Nederlands? We maken stamppot! Wel met een beetje variatie. We gaan voor een preistamppot met kerrie, paprika en tomaatjes. Lekker fris en pittig. De stamppot ovenschotel met prei en kabeljauw schuif je daarna nog even de oven in.

Woensdag – Breek de Week – Bounty Brownies bakken en een spelletje spelen?

Bounty Brownies recept Foodblog Foodinista

Breek de week! We gaan bakken. Deze bounty brownies zijn natuurlijk ook een heel leuk idee voor het weekend. Wat misschien nog wel leuker is in deze tijd zijn de spelletjes. Want we moeten nu nog meer thuis blijven en inspiratie blijft belangrijk. Dobble kun je bijvoorbeeld op alle leeftijden spelen. Dit spelletje is dus ook leuk met kleine kinderen. Het zorgt voor een sneller reactievermogen. En bij ons op school worden spelletjes geadviseerd om op een ‘leuke manier’ thuisonderwijs te geven. Ik denk dat onze schoon in dit geval niet de enige is.

Donderdag gezonderdag – Gevulde paprika’s met stamppot andijvie en halloumi

Stamppot andijvie ovenschotel met gevulde paprika en gegrilde halloumi - Recept van Foodblog Foodinista

Op donderdag gezonderdag eten we heel veel groente! We gaan op een winterdag weer voor stamppot, maar we blijven wel variëren. Een gevulde paprika ovenschotel met andijviestamppot gegratineerd halloumi en amandelen.

Vrijdag – Borreldag – Gevulde avocado’s met spicy tuna salade

Gevulde avocado met spicy tuna salade - Pittige tonijnsalade - Foodblog Foodinista

Vrijdag borreldag, maar ook de dag voor een verwenlunch. Dol op sushi? Dan ga je deze gevulde avocado’s met spicy tunasalade ook waarderen.

Zaterdag – Familiedag – Kipgehaktballetjes in tomatensaus met Parmezaan

Italiaanse kipgehaktballetjes met Parmezaan en pijnboompitjes in tomatensaus recept van Foodblog Foodinista

Gehaktballetjes zijn heel vaak een goed idee. Lekker om te snacken, op brood of met past of rijst. Maak ook eens deze kipgehaktballetjes in tomatensaus met Italiaanse smaken.

Zondag – Genietdag – M&M’s Chocolademousse

Simpele M&M's Chocolademousse - Toetjes recept van Foodblog Foodinista

Zondag?! Tijd voor een toetje en even snoepen. Sluit het weekend af met deze hele simpele en snelle M&M’s chocolademousse.

Meer recepten en regelmatig een gevarieerd en makkelijk weekmenu ontvangen van foodblog Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie