Verse Vis in Mui Ne

Verse Vis in Mui Ne Vietnam

Deel deze post

Voeten in het zand, verse vis in Mui Ne dan ben je in Vietnam. Het paradijs als je een foodie bent die van vis houdt. De tip voor de lekkerbek en genieter die naar Vietnam gaat of een bestemming in Azië zoekt.

Terwijl Mui Ne bekend staat om de gigantische duinen, waar veel backpackers op af komen, zoals wij eigenlijk ook, is het al snel duidelijk in Mui Ne dat het hier voor de lekkerbek draait om eten in de avonduren! Reizend in Vietnam werden wij hier door andere reizigers al zeer overtuigend over geïnformeerd dus wij kregen er al zin in of eigenlijk trek van. Op naar Mui Ne.

Een georganiseerde rondreis door Vietnam kun je bijvoorbeeld hier boeken.

Overdag een brommertje huren naar de duinen reizen of even helemaal niks doen, want in Vietnam moet je al zo veel zien en beleven, waardoor Mui Ne je rustpunt is. Dus op het strand of aan je zwembad uitrusten en in de avonduren langs de boulevard slenteren en je beste visrestaurantje opzoeken.

Visrestaurantje in Mui Ne Vietnam

Het visrestaurantje, dat is het nu net. Stel je hier niet heel veel van voor. Het gaat namelijk niet om de echte restaurants, die loop je allemaal voorbij. Nee, je gaat eten bij de locals die overdag niet aanwezig zijn, want dan zijn ze aan het vissen. In de avonduren presenteren ze hun catch of the day en kun bereiden ze deze voor jou op de boulevard op de barbecue en kun jij plaatsnemen aan de stenen picknicktafels.

Welke heerlijkheden kunnen je verwachten? Verse coquilles in knoflook, zeevruchten van de grill, gamba’s, inktvis en diverse hele vissen. Een waar zeebanquet wordt er voor je bereid. Het eten is zeer voordelig en het voelt eigenlijk te goedkoop, maar je geld komt wel echt bij de locals terecht. Bij iedere maaltijd krijg je een salade van het huis, maar deze zal ik wel laten staan als je de volgende dag weer bij ze wilt gaan eten. De drankjes zijn verder simpel een vietnamees biertje of frisdrankje.

Tenzing Travel - Vietnam

Oh ja de sfeer. Die is niet echt heel gezellig, maar het eten maakt alles goed. Er hangen gezellig TL lampen dit zie je ook al een beetje aan de goede verlichting van het eten op de foto’s.

Verse vis in Mui Ne Vietnam

Foto’s zeggen meer dan woorden dus de foto’s.

Verse Vis in Mui Ne
De Visvangst in Mui Ne
Verse Vis in Mui Ne
Visvangst in Mui Ne
Verse vis in Mui Ne
Visbootjes in Mui Ne
Verse Vis in Mui Ne
Verse Vis in Mui Ne

Meer Foodtravel van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie