Restaurants ontdekken in de Dinerweek restaurant tips Foodblog Foodinista

5x Fijne terrassen in Amsterdam

Deel deze post

Eindelijk zomer! We mogen weer het terras op, maar wat zijn de fijnste plekjes om in de zon te gaan zitten en ondertussen ook nog een fijn biertje te drinken, goed te eten op niveau of van prachtig uitzicht te genieten? Misschien ook nog een terras waar je met de kinderen welkom bent je zelf ook nog me time hebt? Ik heb vijf toppers verzamelt waar je ook deze zomer weer graag naartoe wilt. Kortom vijf fijne terrassen in Amsterdam om uit te gaan puffen, van de zomer te gaan genieten en Amsterdam te gaan beleven. Hier komen ze.

Mijn fijne terrassen in Amsterdam voor de zomer

Haddock

Feel good food, fijne biertjes, uitzicht op ’t IJ, een speeltuin of speellokaal voor de kinderen en vollop gezelligheid? Daarvoor ga je naar het ontspannen Haddock. Amsterdam? Nou ja IJburg, maar goed bereikbaar met het OV en een gratis parkeren, dus heel goed te doen.

Reserveren bij Haddock dat kan, en het is zeker in het weekend een aanrader.

Eten bij kindvriendelijk restaurant Haddock amsterdam mamblog Foodinista

Ron’s Gastrobar

Luxe lunchen of dineren op sterrenniveau, maar ook genieten op een prachtig terras? Dan ben je bij Ron’s gastrobar op het juiste adres! Luxe stoelen, mooi plekje in Amsterdam en natuurlijk geweldig eten van Ron Blaauw.

Reserveren is aan te raden voor deze hotspot in Amsterdam. Variëren? Dan zijn ook Ron Oriëntal en Ron Indonesia een goed idee!

Lunchen bij Ron Gastrobar Amsterdam Foodblog Foodinista Signature bloemkool

Hannekes Boom

Wat een plekje blijft Hannekes Boom. Aan het water, bootjes aan de stijger, in de zon en regelmatig feestjes om ook nog te dansen. Heerlijk in het weekend en voor je na het werk borrel.

Remise47

De Foodhallen zijn leuk, heel erg leuk, maar wel binnen. Wat als je daar bent en graag buiten wil zijn op een mooi terras? Dan ga je naar Remise47 het restaurant, bar en hotel bij de Foodhallen voor je hapje en drankje.

Een tafeltje reserveren is op vrijdag en in het weekend een aanrader.

Venster33

Toegankelijk, Amsterdams en een hotspot in de Pijp dat is Venster33. Een drankje, kleine hapjes en een aantrekkelijk wekelijks wisselend drie gangen menu voor 25 Euro. Het is er allemaal.

Even reserveren, want het is er druk!

Meer restaurant tips in Amsterdam

Kijk dan ook eens naar één van de volgende restaurants in Amsterdam voor bijvoorbeeld de lunch of een heerlijk diner? Wat dacht je bijvoorbeeld van dineren in Amsterdamse sferen bij Restaurant Joost dicht bij het Leidse Plein of The Corner Amsterdam bij de RAI.

Meer foodblogs en recepten ontvangen van Foodblog Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • FSHN FORWARD
    Geplaatst op 09:30h, 26 juli

    Leuke tips! Hannekes Boom is inderdaad een leuk plekje!

Geef een reactie