Hotel de Hallen

Borrel hotspot Hotel de Hallen Amsterdam

Deel deze post

Thank God It’s Friday, maar waar gaan we deze vrijdag naartoe. Voor aankomende vrijdag is de tip van Foodinista Hotel de Hallen. De borrellokatie bij Hotel de Hallen. Het gloednieuwe hotel is geopend op 25 april 2014 en op 21 oktober a.s. worden de Foodhallen in Amsterdam ook officieel geopend. Hotel De Hallen is hier mooi dichtbij gelegen dus een leuke combi! Een reden om bij Hotel De Hallen ook eens langs te gaan om te borrelen, happen of een mooie locatie om te overnachten. Natuurlijk een perfect lokatie om te overnachten in Amsterdam, wanneer je de Foodhallen van Amsterdam wilt bezoeken.

Borrelen bij Hotel de Hallen

Borrelen in een hotel? Waarom niet? In Nederland niet het meest voor de hand liggende, maar het wordt wel steeds meer toegankelijk en het is zonde om bij Hotel De Hallen geen kijkje te gaan nemen. Een uitgebreide cocktailkaart en diverse cocktail bites leuken je borrel op, daarbij ook live muziek en diverse activiteiten op de vrijdagmiddag, maken van je VrijMiBo een een happening. Ook zijn er regelmatig Early weekend borrels op donderdag. Bekijk daarvoor de kalender van het hotel en restaurant Remise47. Dus gaan, want de donderdagborrel heeft altijd een leuk thema. Foto’s zeggen meer dan woorden. Dus Have fun en tot de volgende VrijMiBo bij De Hallen.

Een overnachting bij Hotel De Hallen reserver je hier. Dit combineer je makkelijk met eten drinken bij Foodhall de Hallen en Amsterdam ontdekken met de Amsterdam CityCard

Ontdek Amsterdam met een lokaal en ontdek Amsterdam op de fiets! Boek hier je fietstour in Amsterdam

Foto’s zeggen meer dan woorden

Resto en bar

De mooi ingerichte bar en het strak en sfeervolle ingerichte restaurant Remise47

Hotel De Hallen

Het mooie terras

Hotel De Hallen

Lounge inrichting

Hotel De Hallen

De bar!

Dineren bij Remise47? Maak dan een reservering. Een ander goed idee is een weekend naar Amsterdam en Remise47 bij hotel overnachten in Amsterdam. En dineren of borrelen bij Remise 47 en de volgende dag de Foodhallen ontdekken, want daar is het hotel aan geschakeld.

Direct de nieuwste blogs en meer hotspots in Amsterdam ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie