Favoriete koffie to go bekers foodblog Foodinista

Leukste Koffie to go bekers gespot

Deel deze post

Het is weer tijd voor een leukste! Een musthave die je eigenlijk als foodie of in dit geval echt koffiedrinker, koffieleut, koffiedrinker onderweg of als je een ochtendhumeurtje hebt gewoon in huis moet hebben. Koffie to go bekers zijn eigenlijk niet meer weg te denken, want zonde toch al het papier weg denken, en hoe overleef je de files en NS zonder tijdschema zonder koffie. Een koffie to go beker, mag dan eigenlijk echt niet missen, maar welke is dan echt fijn, leuk, met welke drink je warme koffie, welke koffie to go beker ziet er flitsend uit of blijft gewoon goed dicht. Ik ben op zoek gegaan, want mijn beker blijft bijvoorbeeld niet goed dicht en eigenlijk zoek ik er nog één voor in mijn tas, want ook voor de koffie to go bekers zijn er heel veel mogelijkheden. Voor wat ik nu zoek heb ik wel een favoriet en welke is jouw favoriet?

Favoriete Koffie to go bekers

Favoriete koffie to go mug contigo beker paars foodblog Foodinista

Zelf vind ik het belangrijk dat mijn to go cup ook echt dicht kan en met deze koffiebeker van Contigo kan het ook echt. Mijn favoriete kleur is paars, girlie, maar er zijn nog meer kleuren.

Koffievoordeel
Dutch Rose Ochtenhumeur koffiebeker zeg het met een koffie mok favoriet foodblog Foodinita

Voor de koffiedrinker met een klein ochtendhumeurtje onderweg. Drink je koffie en breng het goede nieuws met je to go koffie beker.

Contigo thermoskan koffiebeker on the go favoriet foodblog Foodinista

Eigenlijk waar ik echt zelf naar op zoek ben. Veel koffiebekers zijn aan de bovenkant niet afgesloten of houden de koffie niet warm net als thee. Deze koffiebeker on the go doet dat beiden wel. Fijn! Snel de trein in en even afsluiten, in je tas meenemen, vastclicken aan de kinderwagen en zo zijn er nog veel meer momenten. Mijn favoriete kleur is rose, maar natuurlijk zijn er van deze koffiebeker on the go ook minder girlie en meer mannelijke kleuren.

Blond Amsterdam Koffiebeker on the go cadeau idee Foodblog Foodinista

Echt een musthave natuurlijk voor iedere Blond Amsterdam lover en dat ben ik stiekem ook. Deze koffiebeker on the go. Als je in de ochtend langzaam wakker wordt of niet de meest vrolijke bent dan lukt het zeker wel met deze koffiemok.

Meer favoriete shoptips ontvangen van Foodblog Foodinista? Volg Foodblog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie