Thagazout Bay Hyatt uitzicht vanaf het balkon genieten in Marokko reisblog Foodinista

Relaxen in Taghazout Bay bij Hyatt Place Taghazout

Deel deze post

Ik heb er zo’n zin in nog een weer en dan ga ik weer heerlijk genieten van een vakantie een Marokko. In het najaar kijk je toch naar heerlijke temperaturen, maar al te ver vliegen wil ik niet met mijn actieve peuter. Dan vind ik op dit moment Marokko een heerlijk en ook fascinerend land om te genieten. Afgelopen jaar hebben we daar een roadtrip ondernomen. Van Marrakech naar Essaouira, Agadir naar Ouarzazate. Na vijf jaar was het heerlijk om weer terug te zijn om in Marokko en het land verder te ontdekken, maar nu met een peuter. Spannend ook, want het was de eerste roadtrip met een peuter. Ook een onderneming moet ik toegeven. Tijdens de roadtrip en na onze verblijven in Marrakech en Essaouira verbleven we een aantal dagen in de regio van Agadir om te relaxen in Taghazout Bay en daar neem ik je even mee naartoe.

Koffie in de tuin Relaxen in Thagazout Bay met prachtig uitzicht Foodblog Foodinista

Relaxen in Taghazout Bay

We waren al een week aan het reizen toen we aankwamen na en roadtrip langs de Highway 1 van Marokko toen we arriveerden in Taghazout Bay. Een plaatsje met de inspiratie om het nieuwe Agadir te worden, maar waar alle rust nog aanwezig is. Een paar kleine supermarktjes en een uitgebreid zandstrand tussen de rotsen. Een klein hotel op het strand met strandhuisjes en als je heuvels in rijd dan is er het grote Hyatt Place Taghazout. Perfect om te relaxen na een roadtrip en bij te komen. Bij aankomst weet je niet echt wat je te wachten staat, maar eerlijk Hyatt betekend naar mijn idee wel iets goeds. Als je het hotel doorloopt kom je uit bij een prachtig spa zwembad voor iedereen geschikt en heerlijk verwarmd op temperatuur. Met vervolgens een buitentuin die uitkijkt op de golfbaan en niet te vergeten de uitgestrekte kustlijn. Toen wij er waren was het privéstrand nog niet aangelegd, maar nu is dat wel zo een busje brengt je er gratis naartoe, evenals naar Agadir. Dat is natuurlijk heel fijn als je geen huurauto hebt! Wij reden zelf door Marokko, maar ik kan mij zomaar voorstellen dat je hier geen behoefte aan hebt, want het Hyatt Taghazout Bay is een heerlijk hotel om een week te relaxen.

Meer informatie over Hyatt Taghazout Bay ga je hier vinden.

Genieten aan het zwembad in Hyatt Thagazout Bay Foodinista
Genieten aan het zwembad in Hyatt Thagazout Bay Foodinista

Genieten aan het zwembad in Hyatt Thagazout Bay FoodinistaGenieten aan het zwembad in Hyatt Thagazout Bay Foodinista

Ontbijten, Dineren en meer hapjes en drankjes

Tijdens het verblijf verbleven wij op basis van logies ontbijt, maar met onze peuter en aangezien Thagazout een heel klein plaatsje is met nog niet heel veel gelegenheden kozen wij er voor de twee nachten die wij verbleven bij Hyatt Thagazout Bay ook voor om te dineren en natuurlijk een drankje te nuttigen aan het zwembad. Overdag bezochten wij ook Agadir, maar eerlijk daar waren we niet echt fan van. Met gierende banden terug naar het zalige verblijf kan ik wel zeggen om echt te genieten. Het ontbijt was echt een traktatie. Eigenlijk kon je alles bestellen, maar goede koffie, granola stoofschotels met fruit, pannenkoekjes, tajines met ei en nog veel. Voor het diner was er een westerse en Marokkaanse menukaart. Eigenlijk wel even verfrissend om na alle tajines een goede zalmmoot te eten met een garnalensaus, maar een biefstuk staat ook op het menu. Aan het zwembad kun je trouwens ook gewoon lunchen wat wij niet hebben gedaan, maar daar hebben wij wel een koffie gedronken en een Marokkaanse thee besteld voor het echte relaxgevoel in Taghazout Bay.

Meer informatie over Hyatt Taghazout Bay ga je hier vinden.

Vervelende verrassing: Eigen risico waarmee je niet durft te rijden
Ontbijten bij Hyatt Thagazout Bay in Marokko Foodblog Foodinista
Voorgerecht Hyatt Thagazout Bay restaurant Marokko Foodinista
Tajine hoofdgerecht Hyatt restaurant Marokko Thagazout Bay

Hoe reis je naar Taghazout Bay

Voordat je gaat relaxen in Taghazout Bay moet je natuurlijk Taghazout Bay reizen en dat is eigenlijk best wel simpel. Wij reisden op onze roadtrip door Marokko naar het mooie hotel aan de kust van Marokko, maar dit kan ook anders. Je kunt bijvoorbeeld direct vliegen naar Agadir of Marrakech en vanuit daar kun je de transfer regelen met het Hyatt Taghazout Bay zij halen je graag op. Ook biedt een tour operator als TUI reizen aan naar dit mooie hotel met zowel ontbijt als halfpension verblijf. Een aanrader denk ik op basis van mijn eet ervaringen. Wel kan het zijn dat dan het diner in buffetvorm is, dat is toch anders. Wij verbleven in het laagseizoen, maar in het hoogseizoen is er ook een miniclub aanwezig.

Meer informatie over Hyatt Taghazout Bay ga je hier vinden.

Meer vakantie tips in Marokko

Lees dan ook eens mijn ervaringen tijdens een foodtour in Marrakech of mijn kookworkshop in Marrakech. Maar ook deel ik mijn ervaringen over diverse andere hotels in Marokko op de blog met je.

Meer reistips ontvangen en leuke foodfacts like Foodblog Foodinista of volg Foodinista op InstagramTwitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie