
19 okt Passievrucht cheesecake in een glas
Dit is een heel simpel cheesecake recept wat heel snel klaar is. Passievrucht cheesecake in een glas. Geen oven, luchtig, minder vet, minder suiker, maar heel lekker. De Paasievrucht cheesecake in een glas maak je zo. Volgt dit simpele cheesecake recept met passievrucht.

Benodigdheden Passievrucht cheesecake (2 personen)
- 4 suikervrije kokoskoekjes
- 2 passievruchten
- 80 gram roomkaas
- 100 ml light slagroom
- 1 theelepel stevia
- 1 theelepel kokospoeder
Tips voor het maken van de passievrucht cheesecake in een glas
Moeilijkheid 1-5: 2
Tijdsduur: 30 minuten en 30 minuten opstijven in de koelkast
Benodigdheden in de keuken
- schaal
- staafmixer
- lepel
- vleeshamer
- zip-lock
Recept Passievrucht cheesecake in glas
Verpulver de koekjes in de blender en anders in een theedoek met de deegroller, het zelfde effect, alleen een verschil in gemak.De kruimels mogen onder in de glazen.
Luchtige roomkaas maken
Draai met de mixer de slagroom lobbig (nog niet stijf) de roomkaas mag er vervolgens bij, net zoals de stevia. De stevia zorgt voor een zoete smaak. Het cheese mengsel mag nu stevig worden geklopt. Schep deze in een spuitzak dit is het mooiste om het mee in de glazen te spuiten. Heb je deze niet schep het dan in de glazen met een kleine lepel. En laat het vervolgens stijf worden in de koelkast. Anders in de spuitzak. Na een half uur is het cheesecake mengsel goed opgestijft.
Cheesecake in een glas bereiden met passievrucht
In de tussentijd, maak de passievruchten schoon. Ik vind het niet erg om de pitjes ook op te eten. Vindt je dit niet erg lekker. Zeef deze er dan uit met een vork. Meng de passievrucht met het kokospoeder.
Ligt het cheesemengsel in de spuitzak in de koelkast spuit het dan glad in de glazen. Anders dan mag de passievrucht direct boven op de cheesecake en klaar is je passievrucht cheesecake in een glas.
Meer desserts maken? Kijk ook eens naar dit frisse en simpele meloendessert of de aardbeiencheesecaketaartjes.
Direct nieuwe recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.
Geen reactie's