Budget kookboeken tips SMEG Koelkast kookboek foodblog Foodinista

5x Kookboeken tips voor een gezonde start van het jaar

Deel deze post

Herkenbaar toch? Het jaar gezond beginnen of een beetje letten op je budget na de toch altijd dure feestdagen, misschien ben je wel op vakantie geweest? Dan is het fijn om in januari een beetje tips te krijgen hoe je het allemaal een beetje aan kunt gaan pakken. Wellicht heb je voor de feestdagen al een mooi kookboek cadeau gekregen waar je het jaar goed mee gaat beginnen, maar is het niet zo dan geef ik je in dit blog kookboeken tips om het jaar gezond te beginnen, misschien zelfs af te vallen of gaat het toch om even op een budget letten en gezond blijven eten dan heb ik ook nog leuke tips.

Kookboeken tips om het jaar mee te beginnen

Kookboeken tips 1: Mama Dieet

Kookboeken tips voor het begin van het jaar Mama Dieet foodblog Foodinista

Geen dieetboek, maar een mama eetboek, of een mama gezonderboek. Hoe krijg je de laatste kilootjes weg als mama? Vaak sluipt het probleem in moeheid, je kind pleasen en een lichte suikerverslaving die je soms hebt overgehouden aan je zwangerschap en ook samen gaat met vermoeidheid. Met Mama Dieet ga je niet alleen voor je zelf koken, maar voor het gezin. Je kookt voor elkaar een gezinsvriendelijke maaltijd in de juiste porties. Gezinsmaaltijden, met een portieberekening voor volwassenen en peuters. Een goed inzicht en fijne gezonde recepten voor de dagelijkse gerechten.

Kookboeken tip 2: Killerbody Dieet 2

Kookboeken tips van foodblog Foodinista Killerbody dieet een gezonde start van het jaar

Het eerste boek van Killerbody was een doorslaand succes! En het is een feit, zonder sporten val je eigenlijk niet af en krijg je sowieso geen Killerbody, maar eten is ook belangrijk. Het eerst boek stond vol met tips over hoe je zou moeten eten voor een Killerbody, maar wat eet je echt, hoe moet je koken en meer. Het tweede boek Killerbody helpt je daarbij. Een kookboek vol met Killerbody recepten.

Kookboeken tip 3: In 20 minuten van XL naar S

Kookboeken tips van foodblog Foodinista van XL naar S gezonde start van het jaar

In 20 minuten van XL naar S, zo snel gaat het ook weer niet, maar Mieke Kosters is wel een koningin in heerlijk eten, porties en afvallen. Hoe doe je dit allemaal in één keer en pas je toch in die mooie kleding? Met haar kookboek van XL naar S helpt ze jaar daarbij. Extra fijn met het nieuwe kookboek van XL naar S in 20 minuten staan de recepten ook nog veel sneller op tafel dus met veel minder inspanning, want we zijn allemaal wel eens in tijdsnoot.

Kookboeken tips nummer 4: 80 Gezonde recepten met de spiraalsnijder

Gezonde recepten met de spiraalsnijder kookboeken tip foodblog Foodinista

De spiraalsnijder is al weer een tijdje niet weg te denken uit onze keuken. Gezonde recepten vol met groente en vezels kun je bereiden met de spiraalsnijder, maar wat kun je nog meer bereiden dan een een courgettepasta bolognaise? Daarbij komt dit kookboek 80 gezonde en trendyrecepten met de spiraalsnijder om de hoek kijken! Gezond, vezelrijk en koolhydraatarm lunchen en dineren met viraal variatie en behulp van de spiraalsnijder of spirelli.

Kookboeken tip 5: SMEG Koelkastkookboek 

Budget kookboeken tips SMEG Koelkast kookboek foodblog Foodinista

Het jaar beginnen op een budget? Het SMEG Koelkastkookboek is een kleine investering, maar voor iedere week en voor ieder seizoen beschik je over perfecte boodschappenlijstjes en perfect uit gebalanceerde recepten. Een hulp bij het koken, afvallen en gezond eten, wanneer je, je aan de boodschappen lijstjes kunt houden en goede tips om de budgetteren. Een ideaal kookboek om in huis te hebben! Zijn de recepten ook nog lekker, dat is natuurlijk belangrijk! Ja! De recepten zijn gericht op gezinnen. Met pasta’s, rijst, salades, aardappelrecepten en veel variatie. Voor ieder wat wils met de bijgerechten kun je veel variëren, waardoor je ook je eigen gerechten kunt creëren en zo kunt variëren. Kortom een aanrader.

Meer blogs en kookboeken tips ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

ga(‘create’, ‘UA-43776150-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

1Reactie
  • Jo's Daughter
    Geplaatst op 13:48h, 04 januari

    Wat een leuke boeken!! Daar krijg je honger van ;)

Geef een reactie