Smokey Goodness 2 kookboeken die je wilt hebben tips foodblog Foodinista

Shoptips: Kookboeken die je wilt hebben

Deel deze post

Ze komen er weer aan, van die kookboeken die je wilt hebben. Ik ben al een beetje gaan speuren welke kookboeken komen er in de eerste maanden van het jaar aan en wil je op de boekenplank hebben staan en moeten in de keuken gebruikt gaan worden. Zij ze al uitgebracht of moet je ze pre-orderen, zodat je de eerste bent die de kookboeken in huis hebt, zodat je er direct uit kunt gaan koken. Nou met deze kookboeken die je wilt hebben komt het wel goed. Zo komt er een tweede deel aan van Smokey Goodness, wie is er niet dol op perfecte ovenschotels, een kookboek van het tv programma binnenstebuiten en een kookboek van de perfecte chef Anthony Bourdain is onderweg. Les verderop in dit kookboekenblog wat dat precies allemaal inhoudt.

4x Kookboeken die je wilt hebben

Kookboek tip 1: Smokey Goodness 2 van Jord Althuizen

Smokey Goodness 2 kookboeken die je wilt hebben tips foodblog Foodinista

Net het grote succes van Smokey Goodness kan Smokey Goodness deel 2 niet uitblijven en deze komt er aan! Wereldkampioen Jord Althuizen deelt weer zijn barbecuegeheimen met jou in deel 2 van het ultieme barbecueboek Smokey Goodness en meer dan 224 pagina’s vol met heerlijke barbecuerecepten van sausjes tot aan de perfecte barbecuetips waarmee je ook deze zomer weer de perfecte barbecuekoning of koningin bent.

Kookboek tip 2: Het Binnenstebuiten Kookboek

Kookboeken die je wilt hebben het Binnenstebuiten kookboek foodblog Foodinista

Ik moet eerlijke toegeven dat ik mijn televisie niet automatisch aanzet voor het programma Binnenstebuiten,maar dat ik bij het zappen wel altijd blijf hangen, dus dat ik zeker wel één van die velen kijkers ben. Ik vind het een heerlijk kook, nee eetprogramma. Dat kan ik beter zeggen, want bij binnenstebuiten gaan ze van de basis door naar het bord. Je ziet echt waar het eten vandaan komt en leert puur de basis kennen. Dit mooie tv-programma is nu ook gebundeld in het Binnenstebuiten Kookboek. Leuk! Dan zijn de recepten toch net iets beter te volgen en als bundel bewaard.

Kookboek tip 3: Eten uit de oven

Kookboeken die je wilt hebben Eten uit de oven tips van foodblog Foodinista

Wat is heerlijker dan snel, simpel en gezond eten? Eigenlijk weet ik het niet, daarom ben ik ook zo dol op twintig minuten recepten! Iets anders is ovenschotels. Molly Shusters schreef er een heel kookboek mee vol! 160 pagina’s vol met recepten uit oven van voorgerecht tot dessert, allemaal met weinig werk en ideaal, wanneer je weinig tijd hebt en toch iets heerlijks op tafel wilt zetten of misschien gewoon geen zin hebt om te koken, maar wel om heerlijk te eten. Dat kan ook weleens. Het kookboek Eten uit de oven is dan een echte musthave!

Kookboek tip 4: Beter wordt het niet Anthony Bourdain

Kookboeken die je wilt hebben Beter wordt het niet Anthony Bourdain tip van foodblog Foodinista

Beter wordt het niet, dat belooft eigenlijk al voldoende. Anthony Bourdain is een meester in de keuken en neemt het nu mee naar huis. Wellicht heb je Anthony Bourdain regelmatig voorbij zien komen op 24Kitchen tijdens The Taste USA of zijn reisprogramma, waarbij hij overal ter wereld restaurants en eetculturen ontdekt. Het laatste doet hij niet meer echt als vader van twee kleine kinderen, maar hij heeft het mee genomen naar huis en de beste recepten uitgewerkt tot heerlijke thuis kook recepten voor jou. Beter wordt het niet, het eerste kookboek in tien jaar van Anthony Bourdain.

Welk kookboek wil jij echt hebben of zou je dit jaar cadeau aan iemand willen geven van de “kookboeken die je wilt hebben”?

Meer blogs en kookboeken tips ontvangen van Foodinista? Volg Foodblog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

ga(‘create’, ‘UA-43776150-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

Geen reactie's

Geef een reactie