Kids musthaves op reis opvouwbare speel en eettafel kinderen reizen in de auto tips blogger

Kids musthaves op reis

Deel deze post

Reizen met een klein kindje zorgt er toch wel voor dat het één en ander een beetje anders is geworden. Ook met inpakken kun je er al over nadenken. Zo viel het bij mij nogal tegen toen we éénmaal in Italië waren in een echt toeristisch gebied er uiteindelijk totaal geen babyvoeding te vinden was voor onze kleine man. Hier heb ik al een blog over geschreven. Nu de kleine man een half jaar ouder is en bij onze reis naar Menorca negen maanden ouder en voor onze volgende reis naar Italië zeker een jaar ouder, zal er voor ons het één en ander veranderd zijn, maar moet ik hier echt nog wel op letten. Een aantal musthaves die het reizen met hele kleine kindjes, sowieso op voeding gebied makkelijker maken zet ik in dit blog op een rijtje. Al is het maar tijdens de vlucht, het autorijden of in het hotel, restaurant of op de camping zelf. De kleine mannetjes en dametjes vermaken zich beter, je hebt het nodige sneller bij de hand of je kunt ze overal bij je aantal plaatsen met deze kids musthaves op reis gaat het helemaal goed komen!

Kids musthaves op reis voor een gezellig vakantie

Sit n sack peuterzitje uit eten musthave voor kleine kinderen op vakantie peuters

Ideaal vind ik de Minimonkey voor op reis. Past over heel veel stoelen en als er geen kinderstoel beschikbaar is bij drukke lokaties of de kinderstoel is niet ideaal dan pak je de minimonkey en plaats je deze zelf over de stoel. Wel voor de echte kleintjes.

Mini Monkey zelf snel een toel maken baby en dreumes foodblog Foodinista musthave voor kids

Click en vast, zo simpel is het. Eigenlijk was het in Oostenrijk en Italië overal heel kindvriendelijk en waren er bijna overal kinderstoelen, maar soms ontbraken de tussenstukjes bij de benen of waren er geen riempjes. Dan gebruikte ik toch liever de opvouwbare kinderstoel. In je tas is het een pakketje van 15 bij 15 cm.

opvouwbare speel en eettafel kinderen reizen in de auto tips blogger

Afgelopen jaar ging de lange autoreis naar Italië best wel goed. Een heel groot voordeel was dat Florian nog heel veel sliep. Ik verwacht dit jaar dat het heel anders gaat zijn. Hij zal vermaakt willen worden. Een snackje onderweg, een filmpje kijken met speelgoed willen spelen. Bij zijn autostoel vind ik een opvouwbaar speeltafeltje ideaal en overzichtelijk. Ook hebben we op Menorca een huurauto en als papa en mama het eiland aan het ondekken zijn, dan kan het ook nog weleens ideaal zijn.

Flessenwarmer Avent favoriet foodblog Foodinista voor baby en dreumes

Ik zal er heel eerlijk in zijn; thuis hebben wij de flessenwarmer weinig tot niet gebruikt. Al heel snel stapten wij over op de magnetron. Met een ongeduldige baby is het idealer. Alleen tijdens onze vakantie bleek de flessenwarmer onze redding! In onze hotelkamer in Oostenrijk, in de stacaravan in Oostenrijk en in onze bungalow in België was geen magnetron aanwezig. In een pannetje kan ook, maar het duurt lang en is niet echt nauwkeurig en in een hotelkamer beschik je er ook niet over. De flessenwarmer gaat dus mee en is voor mij niet te missen. Voor flesjes, een lauw warme bouillon bij verkoudheid, steriel water maken bij ontstoken oogjes of het opwarmen van een potje. Het kan allemaal en je weet dat de flessenwarmer hygiënisch is.

Reis flessenwarmer set tip foodblog Foodinista

De flessenwarmer moet meer, maar onderweg en tijdens tripjes lukt het niet helemaal. Dan is er van Avent ook de flessenwarmer reisset. Ideaal! Niet alleen op reis in het buitenland, maar ook tijdens tripjes in Nederland. Op veel locaties zin ze behulpzaam, maar soms heeft je kindje gewoon zoveel trek dat je het sneller en op betere temperatuur sneller kunt regelen.

Melkpoeder toren reizen met kleine kinderen musthave tips Foodblog Foodinista

Melk is ideaal en het vult bij ons nog steeds de dagelijkse voeding goed aan, maar hele voedingen meenemen of in kleine bakjes dat is lastig en onnodig. Ideaal in iedere tas vind ik het kleine melkpoeder torentje. Zo vergeten we trouwens ook nooit melk mee te geven als Florian gaat logeren, naar de opvang gaat of iets anders, want het torentje is altijd gevuld in de luiertas te vinden.

Meer Kids Musthaves en kids favorieten van mij heb ik verzameld bij Foodinista Loves Kids.

Meer blogs ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie