Hippe uil lunch box kids tip van foodblog Foodinista

Hippe lunch box voor kids

Deel deze post

Aan het einde van de schoolvakantie is er voor de kids altijd een klein voordeel ze mogen weer super hip naar school, met een beetje geluk dan. Voor papa en mama brengt het vaak weer rust in huis op het enige dan dat de vakantie echt voor bij is, naar de zonnige bestemmingen, het huisje in NL of de relax camping. Was het toen ik naar school ging altijd erg saai een lunch box mee nu zijn ze wel erg hip geworden. Natuurlijk een hippe lunch box is ook wel veel belangrijker geworden. … jaren terug, nee niet het vermelden waard was ook overblijven niet echt normaal, de BSO een onbekend begrip en tussendoortjes eten op school? Echt no way! Ontbijten doe je thuis, je drinkt schoolmelk (en zeker niet iedereen), een boterham eet je thuis en na drie uur ga je weer naar huis. Nee heel oud ben ik ook weer niet, ik kom wel uit een dorp en dat zal er misschien ook nog wel aan bijdragen. Bijna alle moeders waren thuis ook van klasgenootjes. Overblijven deed je, omdat het stoer was en eerlijk ik vond het stom, want ja al je vriendjes en vriendinnetjes gingen naar huis en waarom zou je langer op school blijven? Daarna volgde natuurlijk de middelbare school, voor mij ook in een dorp. Wel een lunchbox al brugpieper, maar dit werd al snel minder en hip? Nee zeker niet. Er is veel veranderd zeker voor de basisschool en om het zeker leuk te vinden en stoer naar school te gaan zijn dit mijn tips voor een hippe lunch box voor het nieuwe schooljaar, waar ik zelf wel mee naar school had willen gaan.

Hippe lunch box tips van Foodblogger Foodinista

Frozen hippe lunch box kids naar school foodblog Foodinista shoptip

Elsa van Frozen is natuurlijk de heldin! Maak je eigen princes blij met de lunchbox van Frozen. Compleet met de drinkbeker.

Rose handtas lunch trommel meisjes hip shoptip foodblog foodinista musthave

Supermooi had ik deze roze lunch box vroeger gevonden! Een super roze lunch tas voor mijn boterhammen en flesje melk. Net als jij mama, nou ja in het rose, maar toch. Voor de echte dametjes.

SpeelgoedSpeelgoed
Hippe lunch box lego met drinkbeker shoptip foodblog Foodinista musthave

Voor de jongens kiezen wij natuurlijk een stoerdere hippe lunch box. Een blauwe Lego lunch box met lego drinkbeker. Dan ben je wel klaar om naar school te gaan.

Woezel en pip broodtrommel hip voor kids nieuw schooljaar shoptip foodblog Foodinista

Bij mij in huis is het echt de hit! Florian zijn favorieten zijn zeker weten Woezel en Pip en nog een aantal vriendjes. Binnenkort gaat ook mijn kleine man voor het eerst naar het dagverblijf en zal hij ook een trommeltje mee krijgen met een aantal favorieten. Ik denk in een Woezel en Pip broodtrommel. Dit is ook echt een broodtrommel voor de kleinste, want de broodtrommel is echt geschikt voor twee boterhammen of een fruit tussendoortje.

Minions lunch trommel kinderen school lunchbreak shoptip foodblog Foodinista

De minions zijn tof en grappig! Natuurlijk ook op een broodtrommel met drinkbeker, zoals deze.

Welke hippe lunch is je favoriet en waarom?

Meer happy musthaves en favorieten ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

2 Reactie's

Geef een reactie