het heden in den haag

High Tea bij Het Heden in Den Haag

Deel deze post

Ja altijd supergezellig een high tea! En deze keer heeft de high tea plaatsgevonden in bij het Heden in Den Haag. Mijn ideale beeld van een high tea gezellig heel de middag bij kletsen maar heerlijke sandwiches en zoete hapjes, waardoor je buik vervolgens zo vol is dat er niks meer bij kan.

Het Heden in Den Haag

De laatste high tea was heel gezellig bij Het Heden in Den Haag, maar of we nu echt het eten fantastisch vonden? Daar twijfelen we over. Ja we zijn er met een Groupon naartoe gaan, maar stiekem heb je voordeliger wel gewoon het dure product gekocht en wij vragen ons af of de high tea voor 19,50 het zelfde is.

Meer restaurant tips in Den Haag? Kijk dan hier verder op de blog.

De High Tea

De broodjes waren simpel en een tikkeltje droog. Geen mooie sandwiches, maar meer halve boterhammen met tonijn en kipkerriesalade. We waren niet echt positief verrast.

De zoetigheden waren lekker, maar niet bijzonder. Het waren meer stukken koek, dan een lekker klein taartje, iets met fruit stond er ook niet. De zogeheten koeken waren een klein stukje brownie, een klein stukje wortelcake en boterkoek. Een beetje basic.
Natuurlijk ook een pluspunt bij Het Heden.Als afsluiter de klassieke scone. Of je het lekker vind of niet deze hoort er bij. Daarbij was de bediening snel en vriendelijk. Tijdens de high tea heb ik ook goed rondgekeken en de broodjes voor de lunch zagen er echt heerlijk uit! Plus de locatie is midden in het centrum op het Noordeinde.

Het was een gezellige high tea, maar superlekker en daar gaan we nog een keer naartoe. Nee. Maar misschien heb jij een mooie high tea ervaring bij Het Heden in Den Haag en is er wel degelijk een verschil tussen de actie en de reguliere high tea.

Meer leuke restaurant tips van Foodblog Foodinista? Kijk dan hier verder voor alle restaurant tips op de blog.

Like Foodblog Foodinista en volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie