Venster33 restaurants van bekende Nederlanders tips foodblog Foodinista

Restaurants van Bekende Nederlanders

Deel deze post

Het is Dutchweek op Foodblog Foodinista en ik kan natuurlijk deze week Foodblog Foodinista vol bloggen met recepten over een oer-hollandse appeltaart, stamppoten en tomatensoepen, maar deze zijn al best wel een beetje aanwezig en natuurlijk komen er natuurlijk ook nog leuke recepten voorbij van deze knallers, maar wist je dat er ook veel BN-ers stralen in de horeca? Natuurlijk kun je ze regelmatig spotten op een zonnige dag in de populaire steden, stranden of het Gooi is ook niet minder populair. Alleen de restaurants van bekende Nederlanders zelf het zijn er ook steeds meer. Wil jij ook een vorkje prikken bij één van deze bn-ers? Dan zijn dit de restaurants, brasseries, lunchrooms, koffiebars of gewoon hotspots waar je moet zijn.

Restaurants van Bekende Nederlanders

Van Dam Brasserie in Amsterdam bij Nicolette van Dam

Niet onbekend en eigenlijk was Van Dam Brasserie er veel langer, voordat Nicolette een beetje bekend werd, maar ondertussen is Van Dam Brasserie wel echt in handen van Nicolette en haar broer. De brasserie van Dam, zoals de de brasserie meestal genoemd wordt is nu dan ook echt een brasserie van een bekende Nederlander en een hotspot in Amsterdam. Niet alleen om te gaan eten, maar ook om delicatessen uit de slagerij mee naar huis te nemen uit de Cornelis Schuytstraat in het hart van Amsterdam.

Eten bij Nicolette bij Van Dam Brasserie.

Venster 33 in Amsterdam bij Cas Jansen

Nieuw in de Pijp in Amsterdam en helemaal hip en trending Venster 33 de club, bar, restaurant van Cas Jansen en zijn vrienden. Om een hapje te gaan eten kun je chevice, hamburgers en scoppino’s verwachten. Van alles een beetje of voor ieder wat wils.

W36 in Amsterdam bij Sunnery James en Ryan Marciano

Wat verwacht je van een restaurant van twee top dj’s? Ik verwacht wel iets hips en bruisends. In ieder geval goede muziek en op de juiste beat. Daarbij een werelds menu. Dit is ook wat W36 biedt. Eten, musiek, design en sfeer wordt gemixt in het restaurant W36 van Sunnery James en Ryan Marciano.

Blushing in Blaricum bij Gordon

Even geen Amsterdam of in ieder geval nog niet, want het gonst wel van de geruchten over toekomstige plannen. Alleen voor nu is het tijd voor Blaricum om naar Blushing te gaan. Waarom? Koffie, smoothies en al het lekkers en een beetje verantwoord wat daar bij komt kijken. sowieso is Blushing ook echt geweldig gestyled.

Pasticceria in Amsterdam bij Ajouad El Miloudi

Zin om koffie of thee te gaan drinken bij een gezellig plekje in Amsterdams met een Marokkaanse touche en dan bedoel ik door de patisserie. Ga dan naar Pasticceria van Ajouad El Miloudi in de Van Wouwstraat in Amsterdam. Ook weer een stekje midden in Amsterdam. Dicht bij de Albert Cuypstraat.

Meer restaurant tips van Foodinista? Kijk dan hier verder.

Meer foodblogs en restaurants ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • Maris
    Geplaatst op 10:19h, 26 januari

    Bar moustache van Tim Immers is ook leuk!

Geef een reactie