Gezellig Lunch Restaurant De waag Leiden

Foodblog 2015 – Blogger Foodinista

Deel deze post

Gisteren heb je kunnen lezen hoe voor mij 2015 heel snel verlopen is, al voelt het voor mij eigenlijk helemaal niet zo. Vandaag kijk ik terug, zoals het bij een foodblog gaat, op de leukste foodblog momenten van 2015 die voor mij bijzonder zijn en ik mij zal herinneren.

Foodblog Foodinista in 2015

Allereerst wil ik je bedanken, want ik vind het ontzettend leuk dat jij dit jaar samen met mij hebt beleefd! Op de foodblog, maar ook op social media. Ondanks onze verhuizing, verbouwing, ons kleine mannetje de drukte er omheen en het werken ben ik druk geweest met Foodinista, maar niet zo regelmatig als ik zou willen. Dit is een heel mooi zakelijk voornemen voor 2016 voor mij zelf en dit ga je zeker ook terugzien, daarbij heb ik nog andere leuke plannen en toekomstontwikkelingen. Hier meer over in een ander blog en dit ga je vanzelf terugzien. Een terugblik op 2015.

Leukste foodie momenten in 2015

In 2015 is er ontzettend veel gebeurd, ondanks dat ik moest wennen door onze verhuizing van Haarlem naar het Brabantse Kaatsheuvel bleef ik toch veel actief in Amsterdam en Rotterdam. Geen probleem, want ik ga graag naar de steden toe en ben een goede bekende! Steeds meer restaurants mocht ik bezoeken, leuke gesprekken voeren over eten en culinaire ontdekkingen overnemen. Dankzij mijn blog mag ik de meest mooi culinaire ervaringen mee maken en de meest mooie gesprekken voeren over genieten van eten en drinken. Ook ging ik in December mee op een twee daagse tour naar Den Haag ontzettend leuk en langs Lokale Helden in de stad en naar Scheveningen. In 2016 ben ik blog Ambassadeur voor de Horecava, trots en een mooi project, waarvoor we in 2015 al zijn gestart. Leuke samenwerkingen zijn er ook met diverse bedrijven. Dan te bedenken dat ik twee jaar terug mijn blog startte, doordat ik niet meer in de horeca werkte en het toch wel mistte en ik meer wilde leren over websites en social media als evenementen marketeer. Een erg leuke hobby, die ondertussen heel veel tijd in neemt en steeds zakelijker wordt. Dan heb ik dit jaar nog geeneens heel veel tijd aan Foodinista kunnen geven dus er komt nog heel veel aan, als het aan mij ligt.

Foodblog jaaroverzicht oostenrijk

De leukste foodblog momenten in 2015

Alles wat er bij komt zijn extra’s en vind ik alleen maar leuk het blijft mij verrassen. Wat ik leuk vind is dat jullie mijn blogs lezen, reageren, op social media volgen en zelfs mailen om te vragen waar ik bijvoorbeeld mijn eettafel heb laten maken. Binnenkort staat een soort gelijke tafel bij één van de lezers in huis. Een trots momentje en iets, waarvoor ik blog. Informatie delen en inspireren. In 2015 raakte Foodinista voor het eerst 20.000 lezers per maand aan, supertrots! Voor mij heel bijzonder. Op social media volgden jullie steeds meer mijn reis in Oostenrijk en Italië. 2015 was druk, maar ook voor 2016 zijn er heel veel plannen, wel veel meer voor het blog en dat is leuk!

Wat zijn jouw mooiste food herinneringen voor 2015?

Iedere maand houd ik een foto album bij met de leukste momenten.

Meer weten over foodblogger Foodinista en alles volgen in 2016? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie