Verhuizen en verbouwing

Mijn familietafel

Deel deze post

Ondertussen woon ik een half jaar in ons nieuwe huis en langzaam aan is onze inrichting steeds meer naar onze zin en zijn wij steeds meer tevreden. Wat ik dan ook ondertussen leuk vind om met jullie te delen, aangezien ik tijdens verbouwing op social media veel perikelen heb gedeeld rond de verbouwing, is ook het resultaat te delen. Tijdens de verbouwing kreeg ik ook veel reactie dus ik denk dat het ook wel tijd is om een beetje onze inrichting en het resultaat met jullie te delen. Een echte trots in ons nieuwe huis is onze eettafel, waar wij heel lang naar hebben gezocht en ook lang over na hebben moeten denken. Een eettafel is tenslotte een echte eyecatcher in huis vooral voor een foodie en gezeligheidsmens een middelpunt een huis. Op de wensenlijst stond voor zowel Eric als voor mij dan ook en grote tafel, met veel stoelen voor gezellige avondjes, feestjes en waar we met kerst bijvoorbeeld een aan kunnen dineren of als het regent in de zomer openslaande deuren open en toch het buiten gevoel. Na onze zoektocht bij veel meubelwinkels, op internet en diverse woonboulevards had ik nooit verwacht dat het een markplaatspareltje zou worden! Toch is dit wel zo. Onze familietafel hebben wij uiteindelijk geshopt op Marktplaats. Na een zoektocht zijn wij uitgekomen bij een jonge meubelmaker en zijn vader. De vader werkt met gietijzer en de meubelmaker met hout en het behandelen en installeren van de meubels.

Mijn marktplaatspareltjes mijn familietafel

Als eerste deel ik mijn eettafel die natuurlijk voor een foodblogger heel erg belangrijk is, maar ik kan natuurlijk heel veel vertellen over de familietafel, uiteindelijk deel ik met foto´s echt een klein blikje in mijn woonkamer.

Familietafel markplaats geshopt foodblog Foodinista

Onze robuuste eettafel geshopt op marktplaats.

Familietafel geshopt op marktplaats foodblog Foodinista

Mijn #marktplaatspareltjes; De tafel, maar ook de kinderstoel en de gerestylde denim stoel is geshopt op Marktplaats. Erg blij ben ik met onze lichtkoepel, waardoor het altijd licht is in huis en als het regent klinkt het heel sfeervol.

Robuuste eettafel marktplaats geshopt

Robuust en strak. Het robuust hout en de strakke metalen poten. Eigenlijk waren de tafelpoten van roest, maar deze hebben wij op verzoek zwart laten spuiten, dit matchte beter bij onze inrichting. Erg prettig, wanneer je werkt met een meubelmaker die de meubels op maakt maakt.

Robuuste eettafel lifestyleblogger Foodinista

De tafel is wel 3 meter 40 lang, waardoor er veel ruimte is om met een groep te dineren of voor een gezellige avond aan te schuiven!

Welke aankoop is jouw favoriete marktplaats aankoop?

Meer foodblogs en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie