Horecava Ambassadeur 2016 Foodblogger Foodinista

Deel deze post

Een leuk nieuwtje! Ja, want misschien heb je het al ergens voorbij zien komen als je mij volgt op instagram of twitter. In 2016 ben ik één van de Horecava Ambassadeurs. Ik ben hier trots op en heb er ook erg veel zin in. Voor mij zelf is dit heel erg leuk, want in aan het begin van 2016 sta ik boven op de nieuwtjes en innovaties van de horeca, wanneer de Horecava in de RAI plaats gaat vinden. Alleen denk ik ook dat dit voor jullie heel interessant gaat zijn. Het gaat de kans bieden voor interessante artikelen en de nieuwste nieuwtjes die je eigenlijk als eerste gaat lezen op Foodblog Foodinista.

KokenKoken

Horecava 2016

Wat is de Horecava en is de Horecava voor jou interessant? Inderdaad de Horecava is geen consumenten beurs, jammer hè dat je er niet zo naar binnen kan om alles alvast te gaan proeven en om te gaan ontdekken? Nee het is een trendbeurs voor de horeca en om nieuwe ontwikkelingen te ontdekken. Waarom is dit dan voor jou als lekkerbek interessant? Ik ga meenemen in de ontwikkelingen op de Horecava 2016 en ga je op de foodblog laten proeven, van wat jij wilt gaan proeven in 2016, een beetje voorkennis kunnen we eigenlijk wel zeggen. Wat proef je waar, wat wil jij gaan eten, wie wint welke prijs en nog veel meer. Niet alleen op de blog, maar ook zeker op social media zal ik verslag gaan uitbrengen over alle ontwikkelingen tijdens mijn reis die Horecava 2016 heet als Horecava Ambassadeur.

Horecava Ambassadeur 2016

Als je het goed hebt gelezen is het je waarschijnlijk al opgevallen. Inderdaad ik ben niet de enige Horecava Ambassadeur die gaat bloggen over alle nieuwtjes en over wat wij als blogger graag willen terug zien in de horeca het komende jaar en misschien wel veel langer. Samen met nog vier bloggers ga ik de Horecava bezoeken, het traject hier naartoe volgen en hier blog verslag van uitbrengen.

Horecava Ambassadeur to follow:

Mariska van Flying Foodie
Kelly van Goodfoodlove
Julia van Julicious
Arjan van Gadget Gear

KokenKoken

Kick-off Horecava 2016

Al staat de Horecava in de agenda voor januari 2016, wij zijn al begonnen met onze activiteiten al Horecava Ambassadeur. Afgelopen woensdag heeft onze kick-off plaatsgevonden in het huiselijke en hippe Hoxton Hotel.

Kamer Hoxton Hotel favoriet Hotel Amsterdam Hip en trendy Blogger Foodinista

De mooie kamers van Het Hoxton Hotel in Amsterdam met uitzicht over De Herengracht

Hier zijn wij bijgepraat over onze activiteiten waar je nog veel meer over gaat lezen op de foodblog en hebben wij als Ambassadeurs kennis gemaakt onder het genot van een Gin & Tonic proeverij van Bottle Business met bijpassende spijsen van het restaurant Lotti’s van het Hoxton Hotel. Een feestje om zo te starten en wat een verrassing om Gin & Tonic te combineren met eten.

Meeting Room Hoxton Hotel Room Hip en Trendy favoriet blogger Foodinista

Hoe hip en trendy zijn deze Meeting rooms? Niks saai en een lange dag.

De toon hebben wij gezet en ik kijk er naar uit om ambassadeur te zijn voor de Horecava 2016 en om jullie op de hoogte te brengen voor de nieuwe trends in 2016.

Meer foodblogs en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie