Feestelijke boeken voor partyplanning feest voor iedereen tips van Foodblog Foodinista

Feestelijke boeken voor iedere partyplanner

Deel deze post

Wanneer je een feestje geeft heb je vaak goede ideeën, maar soms is de uitvoering iets moeilijker dan gedacht. Al snel staat Sinterklaas voor de deur, kerst en oud en nieuw komen er ook aan. Misschien wil je ook van Valentijnsdag wel een feestje maken en wat dacht je van verjaardagen en kinderverjaardagen met een thema. Er is tegenwoordig zo veel te plannen, organiseren. Het start allemaal al bij de uitnodigingen en het klinkt minder gezellig, maar soms eindigt het pas bij het moment tot de gasten weer thuis zijn. Een beetje inspiratie kun je soms wel gebruiken. Al is het maar voor een beetje planning, inspiratie en een houvast. Daarvoor zocht ik naar de leuke feestelijke boeken van partyplanners en de leukste inspiratie chefs die daar heel goed in zijn! Ik verzamelde de feestelijke boeken in dit blog.

Feestelijke boeken inspiratie voor het meest geslaagde feestje

Feestelijke boeken inspiratie: Lauren Conrad Celebrate

Feestelijke boeken inspiratie voor partyplanning tips van foodblog Foodinista

Lauren Conrad ken je misschien nog wel van The Hills! Zelf vond ik de Hills echt geweldig, sowieso was die show echt een beetje rond mijn tijd op MTV en ben ik van de zelfde leeftijd. Dus dat was echt geweldig! Ondertussen is Lauren in de USA uitgegroeid tot een soort van nieuwe Martha Stewart. Als het al niet is dan noemen ze Lauren wel zo. Er zijn al Nederlandstalige boeken over Make-up, kookboeken en mode, maar ook het boek Celebrate. Met alle tips over partyplanning. Een aanrader, want is het niet een beetje zo dat wij alle feestjes uit de USA over nemen? Babyshowers, Halloween, uitgebreid kerst vieren, oudjaarsfeestjes en meer.

8 flessen + 4 glazen voor € 49,99

Feestelijke boeken inspiratie: Feest voor iedereen van Alexandra Besel

Feestelijke boeken voor partyplanning feest voor iedereen tips van Foodblog Foodinista

Wellicht is het herkenbaar. Tegenwoordig leven steeds meer mensen met een voedsel intolerantie. Voor die persoon zelf al vervelend, want je moet met veel rekening houden betreffende je voeding, vooral wanneer je naar een feestje gaat. Veel voeding is niet toegankelijk en natuurlijk wil je ook genieten. Natuurlijk is er een oplossing. Ook als host kun je er een geslaagd feest van maken met voeding en drankjes. Weet je niet hoe? Het feestelijke kookboek Feest voor iedereen geeft veel inspiratie, zodat iedereen kan genieten.

Feestelijke boeken inspiratie: Feest van 24 Kitchen

Kookboeken tips voor partyplanners 24Kitchen Feest tip van foodblog Foodinista

Tijdens een feestje kook je graag iets uitgebreider, mooier of doe je graag iets meer je best. Alleen soms moet je ook logisch nadenken, voorbereide en wil je niet het hele feest in de keuken staan. Dus wat ga je maken? De chefs van 24Kitchen schreven een heel kookboek Feest vol met de meest leuke, heerlijke en mooie feestelijke recepten voor de feestdagen.

Meer blogs en kookboeken tips ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie