Daphne’s Winter Happy Musthaves Wk 6 – Foto herinneringen voor in huis

Daphne’s Winter Happy Musthaves Wk 6 – Foto herinneringen voor in huis

Deel deze post

In de rubriek Happy musthaves deel ik wekelijks mijn favoriete Happy Musthaves – items, shoptips en hebbedingen – met je. Kijk jij ook zo uit naar de zomer met meer redenen om naar buiten te gaan? Voorlopig moeten we het doen met herinneringen. We zijn nu natuurlijk nog extra aan huis gebonden en dan zijn er nog meer redenen om het gezellig te maken. Normaal ben ik druk en meer buitenhuis te vinden dan thuis. Eigenlijk is dit voor het hele gezin wel zo. Ik denk dat dit voor veel gezinnen wel herkenbaar is. We maken een fotoboek om onze herinneringen te bundelen en om later op terug te kijken en klaar is het. Maar juist nu heb ik thuis meer behoefte aan gezelligheid. Na de feestdagen vond ik het direct leger en killer in huis. Dus ik bestelde kaarsen in frisse lentekleuren, droogbloemen en nieuwe kussens voor op de bank. Een aantal items zijn nog onderweg, maar het gaat gezellig worden! Met kleine veranderingen kun je al grote stappen maken. Een nieuw vloerkleed zoek ik ook nog. Ook de muren zijn aan de beurt. We gaan herinneringen verzamelen.

Bij BesteCanvas.nl ging ik rondkijken voor het afdrukken van onze herinneringen van deze zomer voor op de muur. Maar met het gezelliger maken van ons huis ben ik nog niet klaar. Als laatste laten we ook de poefen uit Marokko eindelijk eens opvullen. Naast dat het leuk en gezellig is, moet ik ook toegeven dat we er eindelijk eens aan toekomen. Maar wat ik vooral in deze Happy Musthaves wil laten zien: wat voor leuke, makkelijke en creatieve mogelijkheden er zijn voor het afdrukken van je vakantiefoto’s op canvas. Mijn bevindingen ga ik met je in de blog delen. Dit is zoals we dat doen bij de Happy Musthaves van Foodinista. Je begrijpt het al in de happy musthaves deel ik mijn favorieten. Al mijn favoriete items en cadeau tips komen voorbij in de Happy Musthaves blogs. De nieuwe items die je eens moet proberen, maar ook mijn favorieten die al jaren bij mij in de keuken staan! Of juist van die producten die op mijn wensenlijstje staan die ik toch echt eens met je moet delen. De lijstjes van Daphne’s Happy Musthaves lopen uitéén van de favoriete kookboeken, naar nieuwste snufjes voor in de keuken, tot nieuwe fashion, kook gadgets en persoonlijke verzorging met een food en travel touche, zoals nu het afdrukken van je favoriete vakantie foto’s, zodat je herinneringen bij blijven. Kijk je mee met Daphne’s Winter Happy Musthaves – Foto herinneringen voor in huis?

Foto herinneringen voor in huis – Blijven nagenieten van de zomer

Want wat heb ik zin in de lente en zomer! Niet alleen, omdat ik hoop dat we dan meer de deur uit kunnen en wellicht wel op vakantie naar bijvoorbeeld Italië; het zou heel mooi zijn! Maar eigenlijk gewoon omdat ik meer van de warmte van de zomer hou. Je gaat toch iets makkelijker de deur uit. Zo veel heb je dan ook weer niet nodig, maar barbecueën, ijsje eten, bootje varen. Er zijn zo veel mooie en leuke moment! Afgelopen zomer hebben wij deze ook beleefd en deze momenten heb ik met foto op canvas vast laten leggen.

Genietmomenten aan de muur

Magneetfoto's aan de muur - Foto tips van Foodinista

Bij ons thuis was nog een kaal muurtje en ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik er mee aan moest. Het muurtje is smal dus een groot schilderij of een brede canvas past er niet. Aan andere muren heb ik bijvoorbeeld een foto op glas of een foto op hout gedrukt hangen. Maar daar is dit muurtje te fragiel voor. Nieuwer zijn de foto’s met magneetstrip. Naast heel praktisch zijn deze foto’s ook nog leuk! Je kunt ze namelijk ook nog creatief indelen.

Foto wall met foto's met magneetstrip - Tips voor in huis met foto's

Wanneer ik het kan dan kan jij het ook. De magneet plak je achter de foto en het andere deel op de muur en zo hang je de foto’s op. Het leuke is dat je op een makkelijke manier nieuwe herinneringen er tussen kunt hangen. Van ons hangen er nu foto’s van deze zomer en met herinneringen aan ons dagje naar het Maritiem Museum, onze vakantie naar de Veluwe en onze vakantie naar Giethoorn. Nu hangen er vier en drie foto’s, maar zo kan ik ook verder met de mozaïek, zoals er boven of op de muur er naast.

P.s. Met mijn Kortingscode Foodinista91 krijg jij nu 91% korting op producten van BesteCanvas.nl!

Kussen met foto

kussen met foto ijsje eten - Foto op canvas

Naast foto’s aan de muur heb ik foto’s van de kleine man en de kleine dame op een kussen af laten drukken. Beiden zijn dol op ijs! Wat zagen de gezichten er overheerlijk uit! Deze afbeeldingen zijn nu vastgelegd op een kussen en dit was dus niet duur. Dat vond ik ook wel leuk bij Beste Canvas, de kortingen zijn heel groot! Met mijn Kortingscode FOODINISTA91 krijg jij 91% Korting op bestecanvas.nl! En voor een kleine prijs besteld je veel leuke foto artikelen, zoals deze kussens. Voor nu leuk op de bank, maar natuurlijk ook leuk voor hun zelf op de slaapkamers, want ze vinden ze zelf ook geweldig! Maar we houden ze eerst nog even zelf.

Foto afgedrukt op kussen voor klein prijsje

Meer leuke cadeautjes bekijken of tips voor in huis? Bekijk dan ook eens mijn 30 Valentijnsdag cadeautjes tips!

Geen shop tips en cadeau tips missen van Foodinista? Volg Foodinista op InstagramTwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

1Reactie
  • Heidi
    Geplaatst op 19:39h, 12 februari

    • Zo leuk is deze..
    Hier hebben we foto boeken staan van ons reisje.

Geef een reactie