Vaderdag kookboeken cadeau ideeën De keuken in met whisky Foodblog Foodinista

Vaderdag kookboeken cadeau ideeën

Deel deze post

Het is bijna Vaderdag! En wat ga je cadeau geven? Natuurlijk is liefde en aandacht belangrijk. Niet persé op Vaderdag, maar gewoon even in het zonnetje zetten is al hartstikke leuk. Ook even dat Vaderdag ontbijtje maken kan al een goed idee zijn. Heb je een vader die graag in de keuken staat en zich graag laat inspireren? Dan kan één van deze kookboeken voor mannen een leuk idee zijn. Laat je inspireren door deze Vaderdag kookboeken. Zoals een whisky kookboeken, perfect barbecueën en de beste sausjes voor de barbecue.

Vaderdag kookboeken ideeën 

Vaderdag kookboek cadeau tip 1 Het vuur de baas

Het vuur de baas Vaderdag cadeau ideeën Foodblog Foodinista

Is barbecueën de favoriete kookbezigheid, maar kan er nog wel een beetje bijgeschaafd worden aan de fijne kneepjes en de barbecuetechniek. Dan is het barbecuehandboek Het vuur de Baas het perfecte Vaderdag cadeau aan het begin van de zomer. Dit boek gaat ook verder dan alleen het thuis barbecueën het is een ware handleiding voor de vader die meer wilt dan thuis barbecueën, zoals mee doen aan wedstrijden, zijn skills grootschaliger wilt laten zien of voor grotere groepen zou willen koken, maar dan toch het overzicht verliest. Een barbecue kookboek om te hebben en om een ware barbecuekenner te worden.

Vaderdag kookboek cadeau tip 2 BBQ Sauzen

BBQ sauzen kookboek Vaderdag kookboeken cadeau ideeën tips Foodblog Foodinista

Meer inspiratie voor de barbecue, maar even anders? Goede barbecuerecepten kunnen niet zonder sausjes, marinades en rubs. Het begint tenslotte bij de voorbereiding. Niet alleen het grillen, maar het creëren van de recepten. Dit barbecue kookboek; BBQ sauzen staat vol met de lekkerste barbecuesausjes, rubs en marinades voor een perfecte barbecue avond en inspiratie voor de barbecue chef.

Vaderdag kookboek cadeau tip 3 De keuken in met Whisky

Vaderdag kookboeken cadeau ideeën De keuken in met whisky Foodblog Foodinista

Een echte whiskyliefhebber? Dan is het whisky kookboek een echte musthave en favoriete cadeautip voor de Vaderdag. Twee whiskyliefhebbers selecteerden in dit kookboek, De keuken in met whiskey, twintig prachtige whisky’s en vroegen aan Jonnie en Thérèse Boer om er twintig prachtige whiskey en spijs combinaties bij te maken met mooie fotografie en de recepten. Een kookboek voor inspiratie, te genieten en om uit te koken natuurlijk!

Meer blogs en kookboeken tips ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie