Vaderdag kookboeken cadeau tips ideeën - Hete Kolen compleet barbecue kookboek - Foodblog Foodinista

Vaderdag kookboeken cadeau ideeën

Deel deze post

Het is bijna Vaderdag! Geef een kookboek cadeau met deze Vaderdag kookboeken cadeau ideeën krijg je leuke kookboeken inspiratie. Natuurlijk is liefde en aandacht belangrijk. De schoolcadeautjes van de kinderen, het ontbijtje op bed laten bezorgen en een klein cadeautje zelf maken voor Vaderdag het is allemaal bijzonder. Zo’n klein cadeautje kan een mooi kookboek zijn. Een kookboek is tegenwoordig veel meer dan een boek vol met recepten. Je kunt een boek verwachten met mooie foodfotografie, verhalen over eten en reizen, producten verhalen en eet beleving, boeken tips voor mannen en recepten waar papa van smult. Verhalen van je favoriete chefs of juist een leuk boek waarmee je vader meer de keuken in krijgt. Het is maar waar je naar op zoek bent.

Deze kookboeken van barbecue kookboek tot Italiaans kookboek en van reisverhaal tot simpel airfryer kookboek, zodat er gekookt kan worden voor het hele gezin zijn leuke Vaderdag cadeautjes voor iedere papa.

Volg je Foodinista ook al op InstagramFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

5 Vaderdag kookboek cadeau ideeën voor iedere vader

Vaderdag kookboek cadeau tip 1 Hete Kolen – De complete barbecue bijbel

Vaderdag kookboeken cadeau tips ideeën - Hete Kolen compleet barbecue kookboek - Foodblog Foodinista

De bijbel voor grillen en koken met een kamado. Daar maak je de kamadoliefhebber op Vaderdag blij mee. Een oud boek in een nieuw jasje gestoken met nog meer tips en tricks voor de kamado. Zijn er nog vragen die een antwoord nodig hebben over de kamado? Dan ga je het antwoord vinden in het kamado kookboek Hete Kolen. Naast tips over de kamado staat dit kamado kookboek vol met kamado recepten van voorgerecht tot zoet dessert bereid op de kamado en zowel vlees als vegetarisch en vegan. Voor iedereen is dit kamado kookboek geschikt. Een prachtig foodie Vaderdag cadeau.

Het kookboek Hete Kolen bestel je hier

Vaderdag kookboek cadeau tip 2 500 Airfryer recepten

Kookboek 500 airfryer recepten - Vaderdag cadeau tips Foodblog Foodinista

Papa kookt vandaag! Frietjes met frikandellen uit de airfryer of pizza uit de oven. Niet iedere papa natuurlijk, maar regelmatig gaat het wel zo. En zo’n verwenavond voor de kids daar is niks mis mee, maar het is helemaal niet nodig. Wil je toch een leuk cadeautje geven met een tip op Vaderdag (schat jij mag ook wel eens koken) Nou koken in de airfryer is super simpel. Bekijk deze maaltijd met sperziebonen, aardappeltjes en spekjes maar. In dit kookboek ga je nog 500 gevarieerde recepten uit de airfryer vinden die je makkelijk in één pan kunt bereiden. Dit kan iedereen.

Vaderdag kookboek tip 500 Airfryer recepten bestel je hier

Vaderdag kookboek cadeau tip 3 De Mosterd van Meus

Vaderdag cadeau tip - Boek De Mosterd van Meus - Tips van Foodinista

Het verhaal achter de chef en beleving van eten. Eten kom niet zomaar op je bord. Waar komen producten vandaan, eet cultuur, welke producten komen uit welke landen hoe stel je gerechten samen. Jeroen Meus ging op reis. Met zichzelf, bij zichzelf en ontdekte de wereldkeuken met gerechten die je in zijn keuken terug ziet. Een boek voor de eet liefhebber en een verhaal met mooie fotografie om van te genieten.

De mosterd van Meus voor Vader bestel je hier

Liever een kookboek van Jeroen Meus? Kijk dan eens hier met een recept erbij cadeau.

Vaderdag kookboek cadeau tip 4 Book of Bacon

Vaderdag Cadeau tip - Kookboek Jord Althuizen Book of Bacon - Foodinista tips

Een bacon liefhebber, maar hoe bereid je de perfecte en kwalitatieve bacon? Daar kun je een heel boek over schrijven. Zo bewijs barbecue expert Jord Althuizen met zijn nieuwste kookboek uit de Smokey Goodness collectie: Book of Bacon. Een perfect Vaderdag cadeau voor de barbecue liefhebber en foodie, liefhebber van bacon en spek en voor het perfectioneren van barbecue en grill recepten.

Book of bacon bestel je hier voor Vaderdag

Vaderdag kookboek cadeau tip 5 Snackspert

Snackspert Vaderdag cadedau tip boek - Tips van Foodinista

Snacken en alles weghappen? De hobby van je vent? Nog op zoek naar de perfecte snacks en adresjes? Snackspert is op onderzoek gegaan en heeft een boek vol geschreven. Een perfect Vaderdag cadeau. De meest geweldige chips (of niet), de beste frikandellen adresjes en waar eet je de vlammigste vlammetjes of beste huisgemaakte bamiblokken? Ga op onderzoek uit in dit boek en het is een TOP VADERDAG CADEAU!

Bestel het boek van Snackspert hier

Welke boeken tips voor mannen zijn jouw favoriet? En oké zijn ze echt voor mannen of zijn ze eigenlijk voor iedere gelegenheid wel top?

Meer blogs en kookboeken tips ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie