Spaghetti met tonijn recept foodblog Foodinista John West Tuna with a twist

Spaghetti met tonijn en limoen

Deel deze post

Een frisse snelle pasta zet je met dit spaghetti recept op tafel. Spaghetti met tonijn en limoen. De spaghetti met tonijn, limoen en courgette maak je met de tonijn John West Tuna with a Twist. Met deze tonijn geef je snel veel smaak aan een simpele maaltijd. Zo kun je altijd koken. Met een aantal extra ingrediënten creëer je echt een heerlijke pasta.

Volg je Foodinista ook al op InstagramFacebook en Pinterest en volgt altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief voor up-dates.

Ingrediënten voor spaghetti met tonijn en limoen voor 2 personen

  • 200 gram spaghetti mijn voorkeur gaat uit naar verse
  • 1 zakje John West Tuna with a Twist
  • 1 limoen
  • kwart courgette
  • 1 teen knoflook
  • snuf gedroogde rode peper
  • Parmezaanse kaas

Tips voor de bereiding van de spaghetti met tonijn en limoen

Moeilijkheidsgraad 1-5: 1
Tijdsduur: 20 minuten

Benodigdheden

  • wok
  • pan
  • mengschaal
  • spatel
  • vergiet
  • snijplank
  • knoflookpers
  • rasp

Recept Spaghetti met tonijn en limoen

Kook de spaghetti, zoals aangegeven op de verpakking met een beetje zout.

Simpele spaghetti met tonijn maken

Haal ondertussen de tonijn – tuna with a twist – uit de verpakking. Pers de limoen uit en schenk deze bij de tonijn en meng deze goed bij elkaar. Rasp nog een klein beetje limoenschil door de tonijn dit zorgt voor een extra zuurtje. Pers de knoflook uit en meng ook deze door de tonijn en meng er snuf rode peper doorheen. Snij de courgette in blokjes. Verder is de tonijn perfect op smaak door de kruidendressing.

Pasta met tonijn en limoensaus foodblog foodinista

Verhit de tonijn in de wok. Lek ondertussen de pasta uit en wok deze mee en meng alles door elkaar. Ook een handje rucola. Schep de spaghetti met tonijn in de limoensaus op de borden en maak het af met Parmezaanse kaas.

Recepten tips van Foodinista

Meer recepten van Foodblog Foodinista? Volg foodblog Foodinista op Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie