scrambled eggs met zalm recept

Scrambled eggs met zalm

Deel deze post

Uitgebreid ontbijten in het weekend vind ik echt genieten! In dit geval draait het om het eitje bij het ontbijt. Als ik even de tijd heb worden in het weekend scrambled eggs op tafel gezet en smullen maar. Uitgebreid ontbijten een eitje mag niet ontbreken en maak dan de perfecte scrambled eggs met zalm. Dat gaat met dit recept wel lukken.

Dit ontbijtrecept gaat geheel over één van mijn favorieten, namelijk de scrambled eggs met zalm! Smullen, luxe en en vol gezonde mineralen. Weet je trouwens dat zalm heel goed is voor je huid?

Ingrediënten voor scrambled eggs met zalm

3 eieren
50 ml melk
100 gram gerookte zalm
theelepel verse bieslook snippers
theelepel vers dille snippers
olijfolie

Recept voor scrambled eggs met zalm

Je klutst de eieren samen met de melk tot een gladde en zachtgeel eimengsel. Snufje zout en peper erbij voor de smaak. Verwarm de koekenpan met de olie op een laag vuur. Giet het eimengsel in de koekenpan en maak er op een temperatuur een bijna omelet van. De bovenkant blijft zacht en de onderkant mag een beetje omeletachtig worden, je ziet het aan de randen, wanneer de scrambled eggs bijna goed zijn.

Snij ondertussen de zalmsnippers, dille en bieslook fijn.

Als de randjes hard beginnen te worden, ga dan met de spatel door de eieren heen. Zet het vuur uit, want de hitte is hoog genoeg om het laatste te laten stollen. Schep de zalmsnippers er doorheen en top het af met de dille bieslook.

Eet smakelijk! Met een lekker broodje erbij en geniet onder andere van je zondagochtend.

Een heerlijke smoothie voor bij je ontbijt? Check deze verse aardbeiensmoothie of verse bosbessensmoothie, beiden een gezonde en verse start van je dag!

Direct de nieuwste blogs en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie