Eerste keer Dierentuin november dagboek mamablogger Foodinista

November Eetdagboek Bierfabriek, Dierentuin en sushi

Deel deze post

November was een beetje een rare maand, voor mij dan. Heel druk voor alles en nog wat. Alleen als ik terug kijk dan vallen eigenlijk het aantal foto’s een beetje tegen. Dit zal wel komen, doordat het druk was met Sinterklaas die naar Nederland is gekomen, een lekkage in huis, de verjaardag van Eric, Florian die de waterpokken had en dus een beetje van alles en nog wat. Leuke dingen, maar ook van die tanden op elkaar dingen die helemaal niet leuk zijn dingen, waar je natuurlijk geen foto’s van maakt en die je weer wilt vergeten. Je hoofd gaat er ook een beetje van als een vergiet werken. Deze maand was het gezondermaand op Foodblog Foodinista, uhm, dat voornemen heb ik soms een beetje laten liggen, meer door de drukte en ook het vooruit werken voor de natuurlijk leuke Sint dagen, Kerst dagen onze mini vakantie rond oud en nieuw en de Horecava die in Januari is. Veel actie, maar weinig schrijf tijd. Ja van deze maanden komen er dus heel veel leuke foto’s aan en dan nu november, want ook die maand was af en toe nog leuk hoor tenslotte de eerste foto met zwarte Piet van Florian en de eerste keer naar de Dierentuin. Hier komt het November Eetdagboek of misschien meer het Dagboek van November.

November Eetdagboek in foto’s

Eerste keer Dierentuin november dagboek mamablogger Foodinista

Begin November gingen we voor de allereerste keer naar de Dierentuin met Florian. Heel erg leuk! Samen met mijn ouders en natuurlijk papa ook mee. Wat een lol!

Foodpost likeurtjes proeven foodblog Foodinista november eetdagboek


Foodpost! Heel veel Italiaanse likeurtjes proeven deze zijn ideaal voor kerstrecepten die er binnenkort aankomen op de blog.

Eerste keer schoen zetten Sinterklaas Mamablog Foodinista


Florian mocht voor de allereerste keer zijn schoen zetten. Heel leuk. Het zingen lukt eigenlijk nog niet, dus voorlezen uit Nijntje viert Sinterklaas en papa en mama zingen het hardst. De volgende ochtend ontdekte hij snel de taai taai in zijn schoentje, de echte favoriet. Alleen voor het cadeautje was nog een beetje hulp nodig.

Taai Taai eerste Sinterklaas mamablogger Foodinista
Sinterklaasfeest werk dagboek november mamablogger Foodinista
Speelgoed Banners


En het eerste Sinterklaasfeest voor Florian!

Florian en Zwarte Piet mamablogger Foodinista


Even een onderonsje met Piet en natuurlijk Woezel en Pip.

Deze maand was ik ook aanwezig bij de Italiaanse beurs Bellavita in de RAI Amsterdam. Een vakbeurs van Italiaanse aanbieders met Italiaanse delicatessen. Door de organisatie was ik gevraagd als één van de juryleden. Als jurylid, mocht ik heel veel proeven en heb ik veel producten ontdekt. Ook hier ga je meer over lezen, maar één favoriet van mij is Rica con Tartufo. Een truffel smaak versterker gemengd met vier kazen. Geweldig om aan te vullen met andere smaken, maar je kunt er ook heel simpel een luxe macaroni en cheese variant mee maken.

Rica con tartufo truffel in 4-kazensaus favoriet bellavita beurs Foodblog Foodinista november eetdagboek

De Italiaanse 2** chef Antonio Torre maakte er heerlijke en creatieve gerechtjes mee met haring en tartaar.

Truffel met haring Eetagenda november foodblog Foodinista
Truffel met tartaar bellavita beurs RAI Amsterdam Italiaanse delicatessen foodblog Foodinista

In November is Eric ook jarig. Door onze verbouwing, verhuizing en toepasselijk de housewarming dit jaar en al een drukke periode hebben wij dit jaar de verjaardag niet uitgebreid gevierd, maar gekozen voor een avondje samen uit. Sushi tijd en naar de bioscoop! Tijd voor de Hungergames. Als papa en mama komen we hier toch iets minder vaak aan toe.

Sushi avondje verjaardag Eric foodblogger Foodinista

Zoals je misschien al hebt gelezen ben ik in 2016 één van de Horecava Ambassadeurs. Ook deze maand ben ik al onderweg geweest om te gaan ontdekken wat er allemaal te ontdekken staan op de Horecava van dit jaar. Mijn eerste blog voor de Horecava staat online en is in samenwerking met Bierfabriek zij gaan een pop-up restaurant neerzetten en ondernemers inspireren voor het brouwen van bier, bier spijs, vakmanschap en nog veel meer. In het blog kun je in ieder geval lezen wat ik er van vind.

Bierfabriek Boerderijkip Signature dish foodblog Foodinista

Ook heb ik nog veel leuke foodpost ontvangen, maar heer lees je binnenkort veel meer over op het blog in de december en januari blogs voor veel meer inspiratie.

Meer foodblogs en recepten ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie