Bruschetta kookboek nieuwe Italiaanse kookboeken tips foodblog Foodinista

Nieuwe Italiaanse Kookboeken waar je honger van krijgt

Deel deze post

De komende twee maanden draait alles op de foodblog over reizen. Heerlijk toch? Van de kookboeken, tot de wereld recepten, de restaurant tips, de uitjes en de leukste outfits die mee mogen in de koffer. Door de lentekriebels krijg je er toch helemaal zin in? Ik in ieder geval wel. Gelukkig mag ik ook een aantal keer op reis de komende maanden. Nu de lente weer is begonnen krijg ik ontzettend veel zin om erop uit te gaan. Kleine tripjes, vakantie en van alles te ontdekken. Laat de zon maar komen, fijne maaltijden en drankjes die er helemaal bij horen en natuurlijk terrasjes in de zon. Wat je kunt verwachten, de leukste verzamelde reis tips in Italië, mijn tripje naar het onontdekte Mallorca, ik ga culinair doen in Maastricht, bier proeven in Leuven, van de zon genieten op Menorca en meer leuks. Ook in de zomer zie je nog regelmatig heel veel leuks voorbij komen, zoals de Gentse Feesten, het bolletjesfeest in Antwerpen en ga ik in September naar Oostenrijk en Italië. Achter de schermen al dit leuks en lekkers volgen in niks missen? Kijk dan vooral mee op Instagram. Zoals altijd begin ik de maand met nieuwe kookboeken die mij zijn opgevallen en waar ik mijn vingers echt bij aflik en mijn ogen al honger bij krijgen. In dit blog dan ook nieuwe Italiaanse kookboeken die je niet wilt, maar moet hebben deze lente en zomer.

Nieuwe Italiaanse kookboeken om je vingers bij af te likken

Italiaans kookboeken tip 1: Het Italiaanse bakboek van Sarena Solari

Het Italiaanse bakboek winnaar Heel Holland Bakt Nieuwe Italiaanse kookboeken tips van foodblog Foodinista

Het Italiaanse bakboek van Sarena mag niet ontbreken in je kookboeken kast. Om je vingers bij af te likken. Zo heerlijk zin de recepten van de winnares van Heel Holland Bakt. Niet alleen dat, het boek is ook prachtig weer gegeven. Eye Candy om gewoon te hebben.

Kookboek: Het Italiaanse Bakboek van Sarena Solari
Auteur: Sarena Solari
Pagina’s: 176
Aantal recepten: 90

Italiaans kookboeken tip 2: Het Pastaboek van Jamie’s Foodtube

Jamie Foodtube Pastaboek Nieuwe Italiaanse kookboeken tips van Foodblog Foodinista

Jamie’s Foodtube is ons denk ik allemaal wel een beetje bekend? Heerlijke recepten komen er continue voorbij. Alleen iets terugvinden is niet altijd even makkelijk. Gelukkig! De heerlijkste pasta’s zijn nu gebundeld in een mooi en praktisch kookboek. De pasta’s worden niet verzonnen door Jamie, maar door zijn leraar en rechterhand en ik denk ook linkerhand in pasta de charmante Italiaan Gennaro Contaldo. Vijftig pasta recepten in de pastabijbel van Jamie’s Foodtube. Een klein detail, waardoor je dit kookboek wel wilt hebben, het kookboek kost maar 9,95. Leuk voor de heb en een leuk cadeau idee denk ik zo.

Kookboek: Het Pastaboek van Jamie’s Foodtube
Auteur: Gennaro Contaldo
Pagina’s: 128
Aantal recepten: 50

Italiaans kookboeken tip 3: Bruschetta Easy

Bruschetta kookboek nieuwe Italiaanse kookboeken tips foodblog Foodinista

Ook zo dol op Bruschetta’s? Ik in ieder geval wel! Vooral, omdat je er ontzettend veel mee kunt variëren en fantastische kunstwerkjes mee kunt maken. Heerlijk bij de borrel, als voorgerechtje of voor een zomers ontbijtje of als lunch. Dan doen ze het ook geweldig, ze brengen je met een aantal zonnestralen in ieder geval snel in Zuid-Europa. Nog een beetje inspiratie nodig? Met dit kookboek gaat het helemaal goed komen, want meer dan zeventig recepten zijn verzameld een beetje out of the box en voor iedere gelegenheid zijn er in dit Bruschetta kookboek recepten verzameld.

Kookboek: Bruschetta Easy
Auteur: Sabrina Fauda
Pagina’s: 192
Aantal recepten: 72

Meer kookboeken tips van Foodblog Foodinista?

Welk kookboek van de  nieuwe Italiaanse kookboeken is jouw favoriet? Of heb jij nog andere favorieten? Goede tips lees ik graag terug!

Meer blogs  met de leukste en nieuwe kookboeken ontvangen van Foodblog Foodinista. Volg Foodblog Foodinista op InstagramTwitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie