Dubbelwandige theeglazen kristal structuur foodblog foodinista favoriet

Leukste theeglazen gespot

Deel deze post

In de herfst en winter drink ik zo veel meer thee dan in de zomer. Ik neem het mij altijd wel voor om ook in de zomer thee te drinken, omdat het heel gezond is en ook doorstlessend, alleen de trek is er gewoon niet. Gewoon liever iets fris. Alleen nu komt het weer terug, vooral in de avonduren relaxen en warme thee. Natuurlijk drink ik mijn thee ook graag uit een mooi glas. In de ochtend gaat de voorkeur uit naar een gezellige mok en in de avonduren altijd naar een glas, waarom geen idee, het is gewoon zo. Met dit in gedachte ben ik op zoek gegaan naar de mooiste en leukste theeglazen. Ook, omdat in mijn theeglazen die ik nu heb best veel thee aanslag is getrokken en ik op zoek ben naar frisse theeglazen. Leuk straks als cadeautje voor de feestdagen, maar dit zijn alvast mijn favorieten.

De leukste theeglazen volgens Foodblog Foodinista

bodum Tea for one Leukste theeglazen musthave tip Foodblog Foodinista

Een heel mooi glas en echt een Tea for one glas, maar praktisch! Wel alleen voor verse thee, maar als verwennerij heeft de verse thee sowieso mijn voorkeur. Verse thee in het reservoir, laten trekken en als de thee goed is dan is de deksel het schoteltje, reservoir eruit en deze kun je op het schoteltje plaatsen. Geen viezigheid en een heel mooi glas. Zeker de moeite waard.

Dubbelwandig theeglas Frozen Foodblog Foodinista Favoriet

De meeste dubbelwandig theeglazen zijn een beetje doorsnee. Dit dubbelwandige theeglas is het niet, door de mooie vormen. Ik vind het glas echt een cadeautje.

Dubbelwandige theeglazen kristal structuur foodblog foodinista favoriet

Net zoals deze theeglazen met een lichte kristallen structuur.

Theeglas met glazen filter favoriet foodblog Foodinista

Dit mooie theeglas van Samadayo vind ik echt een hip theeglas wat een cadeautje is. Het glas heeft een glazen theefilter, RVS deksel en een silliconen grip, zodat je het glas ook kunt vast houden als het glas heet is. Is de thee goed op smaak dan kun je de deksel als schoteltje gebruiken voor de filter. Echt heel mooi gestijld!

Infused thee thermosbeker favoriet foodblog FOodinista

Deze thermosbeker vind ik echt een musthave voor onderweg! Voor verse thee of voor smaken infused thee, want infused water is heerlijk, maar als het kouder word is thee toch echt wel ideaal en dat maak je met deze thermosbeker voor onderweg heel makkelijk.

Meer tips voor water drinken kijken eens naar dit blog. Niet alleen thee glazen? Dan zijn dit mijn favoriete thee items.

Meer recepten van Foodblog Foodinista? Volg foodblog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie