Cadeaukaart wonderbox van brunch tot borrel cadeautjes tips van foodblog Foodinista

Leukste Cadeaukaarten tips – Want wat geef je na de feestdagen nog cadeau?

Deel deze post

Een feestje na de feestdagen, zoals bijvoorbeeld een verjaardag, een housewarming een bruiloft of een babyborrel het zijn maar een aantal gelegenheden en je wilt een volwassen cadeau geven? Dan is het vaak moeilijk, want eerlijk is eerlijk tijdens de feestdagen zijn er regelmatig veel cadeautjes heen en weer gegeven en zijn we allemaal wel even voorzien. Ook willen we meestal even bijkomen van alle etentjes en uitjes. Het was tenslotte een drukke periode. Sta er bij stil dat de jarige bijvoorbeeld het hele jaar door niet meer verwend gaat worden dus misschien is het leuk om een cadeau te geven waar hij of zij, bijvoorbeeld ook de ouders bij een babyborrel, want het kindje krijgt al heel veel, in de toekomst iets aan hebben, zoals bijvoorbeeld een restaurant cadeaukaart voor een leuk avondje uit? Dan is en cadeaukaart toch altijd een heel leuk idee en tegenwoordig is er zoveel keuze dat je met deze leukste cadeaukaarten tips altijd wel met een mooi en toepasselijk cadeau langs kunt komen, want laten staan met lege handen dat wil je toch ook niet?

5x De leukste cadeaukaarten tips

Eigenlijk kun je tegenwoordig alle kanten op met leuke cadeaukaarten en ook met alle tarieven, daarom is het echt niet nodig om met lege handen te staan bij een feestje of gelegenheid. Er zijn zo veel leuke cadeaukaarten voor iedere gelegenheid en eigenlijk wel voor iedereen om thuis te blijven en om er op uit te gaan.

Cadeaukaart tip 1: Boekenbon

Cadeaubonnen tips van Foodblog Foodinista Nederlandse Boekenbon

Wie is er niet dol op boeken en dan bedoel ik vooral kookboeken! Een echt kookliefhebber heeft er ongetwijfeld wel één gekregen tijdens de feestdagen, maar er kunnen altijd nieuwe en mooie kookboeken bij. Daarvoor is de boekenbon een perfect cadeau.

Cadeaukaart tip 2 : Wonderbox van brunch tot borrel

Cadeaukaart wonderbox van brunch tot borrel cadeautjes tips van foodblog Foodinista

Geen verrassing natuurlijk. Bij Foodblog Foodinista zijn we dol op borrelen en borrelplanken. Deze cadeaukaart viel dan ook meteen op en moest gedeeld worden! Een cadeaukaart voor een heerlijk hapjes eten en vooral heel veel gezelligheid buiten de deur. Dit is maar een voorbeeld voor diverse culinair cadeaukaarten en leuke activiteiten buiten de deur.

Cadeaukaart tip 3: Gall & Gall Cadeaukaart

Gall & Gall cadeaukaart cadeaubonnen tips van Foodblog Foodinista

Je kunt zelf een lekker drankje meenemen, met het risico dat iemand een aantal keer hetzelfde krijgt en de voorraad niet te overzien is, of een Gall & Gall cadeaukaart geven en de feestvierders terzijndertijd zelf een drankje laten uitkiezen waar ze van kunnen genieten.

Cadeaukaart tip 4: vtwonen cadeaukaart

vtwonen cadeaukaart cadeaukaarten tips van Foodblog Foodinista

Eigenlijk is een cadeaukaart van vtwonen voor iedereen wel een heel leuk cadeau. Want wat kun je niet vinden bij vtwonen en alles is ook nog van een mooie kwaliteit. Wil je een cadeaukaart geven voor een housewarming dan is de vtwonen cadeaukaart geschikt, voor een verjaardag is de vtwonen cadeaukaart geschikt, maar ook voor een babyborrel, want vtwonen heeft de leukste items voor kinderen en je kunt het gewoon rustig uitzoeken. Denk alleen bij deze cadeaukaart aan een iets hoger budget om echt een leuk cadeau te kunnen uitkiezen.

Cadeaukaart tip 5: Bloemen Cadeau

Cadeaukaarten tips van Foodinista Bloemen cadeau cadeaubon

Een bosje bloemen meenemen is altijd een goed idee, maar wat ik zelf vaak zonde vind is dat een bos bloemen op een feestje staat te verpieteren. De volgende dag kom je er pas rustig aan toe. De bloemen zijn dan al ruim 1,5 tot 2 dagen niet meer echt verzorgd. Zonde toch! De gelukkige heeft er in ieder geval niet van genoten. Een veel beter idee vind ik het om een bloemen cadeau te geven. De feestvierder kan zelf bloemen bestellen op een moment waarop het uitkomt. Leuk! Dan kun je ook echt genieten en misschien laat het budget het zelfs toe om 2 of 3 keer bloemen te bestellen. Dat is toch veel leuker.

Meer cadeautjes tips van Foodinista

Meer favoriete cadeautjes en kijk hier dan eens verder voor verrassende foodie cadeautjes voor de lekkerbek. Ook maakte ik een leuke lijst met vijftien cadeautjes voor foodies!

Meer musthaves en shoptips ontvangen van Foodinista. Volg Blog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie