Londen M&M storen lekker eten

Lekker eten in Londen

Deel deze post

Londen is één van mijn favoriete steden van Europa als het op lekker eten aankomt. Lekker eten in Londen dat kan. Dit door de markten, hippe restaurants, mooie warenhuizen en foodstores.  In dit artikel specifiek aandacht voor snoepen in Londen dus lekker zoet eten in Londen! Niet alleen markten, maar ook de leukste winkels en lekkerste restaurantjes of high tea adresjes. Ga er maar voor zitten!

Tips voor lekker eten in Londen

Borough Market Londen Foodmarket

Kan ik nooit overslaan in Londen. Een beetje toeristisch, maar wat een markt. Alles draait om eten en ook steeds meer om snoepen. Heerlijke taarten, bonbons en koekjes. Een fijn adres om te gaan eten en iets lekkers om mee te nemen voor onderweg of een beetje Londen te kopen om mee te nemen naar huis. Als je goed rondkijkt, dan kan de prijs ook wel meevallen.

Lekker eten in Londen
Borough Market

Adres: 8 Southwark St, London SE1 1TL, Verenigd Koninkrijk

M&M’s World Londen

Lekker eten in Londen? In ieder geval lekker snoepen in Londen. De M&M’s hier kopen vind ik als Nederlandse toch een beetje zonde, ben ik dan toch opeens een beetje zuinig? Nee ik geef het liever ergens anders aan uit, al ben ik, confession, een echte M&M junk als je mij mijn gang laat gang. Dus dat ik deze winkel in ga zonder een zakje van deze fluor snoepjes te bemachtigen is een hulde. Ben je ook een beetje fan om de merchandise is het zeker te doen en anders wel om de attracties van Red, Yellow en hun vrienden. Hier kun je tenslotte nog met alle Beatles op de foto, als je begrijpt wat ik bedoel. Sowieso vind ik ik het kleurenwalhalla wel een aanrader om even te gaan kijken ook voor de M&M’s merchandise. Maar ga uit eindelijk naar een grote Engelse supermakt en je kunt veel meer exclusieve M&M smaken vinden die we in Nederland niet kunnen shoppen.

Londen M&M storen lekker eten
Londen lekker snoepen M&M store

Adres: 1 Swiss Court, London W1D 6AP, Verenigd Koninkrijk

Sunday Up Market

Voor lekker eten op zondag adviseer ik echt de Sunday Up Market. Niet alleen voor het eten maar de hele beleving is een feest. Op zondag is de Sunday Up Market the Place to be. Naast heel veel lekker eten kun je hier ook terecht voor hippe kleding en leuke souvenirs voor in je huis, maar hoe verder je de markt op loopt (de oude markthal en dan de heel lange straat in met nog meer winkels) hoe meer eten er wordt aangeboden. Je moet er wel vroeg zijn, want om vijf uur is het eetfeest weer afgelopen, dan zijn er ook veel bezoekers wel een beetje aangeschoten dus het is ook net waar je zelf zin in hebt. Bij mooi weer, schuif aan op de vele terrassen. Hou je van echte drukte ga dan later, maar kijk je liever rustig rond ga dan direct om 11 uur in de ochtend en lunch nog even mee, daarna wordt het echt te druk. Dit gedeelte van Londen is namelijk de nieuwe place to be en veel restaurants, winkels en hotels zijn echte hotspots. De markt bevindt zich in The Eastend. Ooit een oude arbeiderswijk nu een wijk waar de huur iedere maand steeds hoger wordt. Dit merk je wel aan het diverse publiek. Daarentegen op de Sunday Up Market wordt alles nog voor hele leuke prijzen verkocht.

Sunday Up Market
Sunday Up Market

Address: 91 Brick Lane, London E1 6QL, Verenigd Koninkrijk

Harrods

Harrods is groot en een ander segment dan de gezellige markten, maar wist je dat Harrods in de kelder een foodmarket heeft? Misschien meer om rond te kijken, maar hier kun je ook een high tea reserveren en natuurlijk een echt souvenir uit Londen meenemen. Een echte aanrader, wanneer je aan luxe eten denkt. Dan kun je het hier krijgen en goed shoppen voor thuis natuurlijk!

Adres: 87-135 Brompton Rd, London SW1X 7XL, Verenigd Koninkrijk

Paul Rothe & Son

Mijn favoriet in Londen als ik lekker eten in Londen denk. Dan denk ik aan een uitgebreide keuze aan jam! Wat ik meebreng van Paul Rothe en Son? Inderdaad: jam! In veel smaken en in de mooiste jampotjes. Aardbei en champagne jam, Rabaraber en vanille jam, maar ook verschillende curds, zoals passievruchten curds. Een echt Engels winkeltje wat ik er van verwacht, met een zeer groot assortiment jam van diverse merken. Zeker meer dan 200 soorten je bent wel even zoet met kiezen. Extra detail de winkel is al vier generaties van de zelfde famillie dus ja de zonen werken er nog steeds met trots en een hapje eten kun je ook in de winkel. Diverse Engelse klassiekers worden er bereid.

Lekker eten in Londen
Londen Jam uitkiezen

Adres: 35 Marylebone Ln, London W1U 2NN, Verenigd Koninkrijk

Favoriete hotels in Londen

Boek een citytrip Londen en verblijf in de meeste mooie design hotels voor de leukste prijzen. Ik zocht mijn favoriete hotels en appartementjes voor je uit.

Foodinista’s favoriete hotels in Londen zijn: Qbic Hotel Londen (budget en erg design), Staycity aparthotels (budget, design en met keukentje voor al het geweldigs van de markten in Londen), The Cumberland (Design, centraal en vergeet de High Tea niet).

Geen blog missen van Foodinista? Like Foodblog Foodinista en volg Foodinista op Instagram, Twitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie