Halve kreeft met citroenrisotto Kreeft bij Remise47 in Amsterdam Foodblog Foodinista

Kreeft bij Remise47 en vis specialiteiten op de agenda

Deel deze post

Helaas je moet nog 11 maanden wachten om weer aan te mogen schuiven voor kreeft bij Remise47, maar ik kan je nu al vertellen dat het een echte aanrader is en dat ga ik sowieso met je delen. Ik ging de laatste week van juni proeven van het heerlijke menu. Als je nu denkt ook dit kan ik niet meer proeven; wacht, ho, stop! Want Remise47 is absoluut de moeite waard! Zo zijn er deze zomer diverse vis thema’s, organiseren ze bij Remise47 diverse dondermiddag after officeborrels of early weekend borrels die zeker de moeite waard zijn en daarom geef ik je met de kreeft bij Remise47 alleen een tipje van de sluier van een goede reden om er naartoe te gaan. Lunchen, dineren, borrelen of wellicht een keer overnachten bij Hotel De Hallen in Amsterdam? Als je een weekendje naar Amsterdam gaat. Het is maar een idee. Want inderdaad, Remise47 is het restaurant gelinkt aan De Hallen in Amsterdam Dat is ook nog eens leuk. En daarna aanschuiven voor uitgebreid en ontspannen diner.

Kreeftdiner proever bij Remise47 in Amsterdam Foodblog Foodinista

Dinertips bij Remise47

Het was al weer een tijdje terug dat ik bij restaurant Remise47 was, toen was ik er voor den borrel. Zo organiseren ze bij Remise47 op het terras bij mooi weer regelmatig de Early weekend vibes met bijvoorbeeld cocktails en muziek in een feestelijke sfeer. Nu ging ik alleen het thema diner van de maand; kreeft! In juni is de kreeft excellent en moet je die eigenlijk proeven. Regelmatig organiseert Remise47 thema’s op de menukaart. Ben je bijvoorbeeld ook liefhebber van oesters en mosselen dan staan deze respectievelijk in juli en augustus op het menu ook een echte aanrader!

Geproefd Kreeft bij Remise47

Kreeftkroketjes Kreeftmenu bij Remise47 restaurant in Amsterdam Foodblog Foodinista

Ik startte mijn diner met de kreeftkroketjes van Holtkamp. Eerlijk als ik Holtkamp lees word ik altijd al blij. De kroketjes zijn sowieso heerlijk en een begrip in Amsterdam, nou ja Nederland denk ik. Goed gevuld en zalig romig. Niet verwacht dat het bord zo prachtig opgemaakt zou zijn en echt een feestje! De kreeftkroketjes werden geserveerd met diverse groene appelgarnituren een mooie combinatie met de zachte zoete kreeft.

halve kreeft met citroenrisotto kreeftmenu bij Remise47 in Amsterdam Foodblog Foodinista

De hoofdgerechten waren divers en eigenlijk een hele moeilijk keuze. Allemaal heerlijk! Wij gingen voor een citroenrisotto met halve kreeft.

halve kreeft met frietjes kreeftmenu bij Remise47 in Amsterdam Foodblog Foodinista

En een klassieker; halve kreeft met frietjes, bietensalade en citroenmayonaise. Zoet en zuur matchte perfect en fris met elkaar.

Chocoladetaart en Rocky Road met rood fruit restaurant Remise47 De Hallen Amsterdam Foodblog Foodinista

En als afsluiter een heerlijk stuk chocoladetaart en de chocolade rocky road met rood fruit en marshmallow. Deze staan altijd op het menu. Dus ook een goed reden om te gaan! Werkelijk heerlijk.

Ook lunchen of dineren bij Remise47? Dan adviseer ik je om te reserveren. Wat ook leuk is. Remise47 is gelegen in het mooie Hotel De Hallen. Voor een weekendje Amsterdam een absolute tip.

Meer blogs en restaurant tips ontvangen en blijven volgen? Volg foodblog Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief dat kan in de zijbalk.

Geen reactie's

Geef een reactie