Artis ZOOmeravonden Amsterdam dierentuin

Zoomeravonden in Artis

Deel deze post

De zomervakantie is echt begonnen. Ook voor ons. Tijd voor leuke activiteiten. Tijdens de vakantie maken we ook altijd graag tijd voor een kidsproof uitje richting Amsterdam of Haarlem. Wellicht weet je dat Eric en ik aardig wat jaren in deze steden hebben gewoond, gewerkt en gestudeerd. Ook Florian heeft er nog gewoond en tijd doorgebracht dus het is altijd leuk om de kinderen mee te nemen en ook deze regio te verkennen en om actieve herinneringen op te halen. Zaterdag stonden de Artis Zoomeravonden op het programma. Geen normaal bezoek aan Artis, de dierentuin in Amsterdam, maar een feestelijke avond met extra leuke zomerse activiteiten. Op de weg naar Amsterdam reden we al langs de UvA en mijn oude kantoor bij de brouwerij en Florian vond het al geweldig. Het bezoek aan Artis was een verrassing en des te mooier was dit eerste uitje van de zomervakantie, waar jij ook nog tot zaterdag 3 September naartoe kunt.

Volg je Foodinista ook al op InstagramTwitterFacebook en Pinterest en ontvang altijd de nieuwste berichten. Of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Wat is er te doen tijdens de Artis Zoomeravonden

Natuurlijk kun je alles verwachten van een normaal bezoek aan Artis. Artis is nog steeds even mooi als altijd. Je bezoekt Artis alleen in de avondzon, de dieren komen tot leven en je bezoekt Artis tijdens het golden hour. Alleen dit is al de moeite waard. Artis pakt alleen uit op de Zoomeravonden op de zaterdagavonden in de zomervakantie. Kinderen kunnen deelnemen aan speurtochen in Artis, de Helper route, dit maakt Artis inter actief. Ondertussen kun je zelf rustig door de Artis wandelen. Ook zijn er voor de kinderen diverse workshops en rondleidingen. Artis is extra feestelijk, want iedere zaterdagavond is er een gevarieerde muziekprogrammering met aanstormend muziekaal talent. Bezoekers verzamelen zich rond de muziektent en gaan picknicken, genieten van een drankje en wagen een dansje. Een moment van rust en vervolgens wandel je weer verder door de dierentuin.

ZOOmeravonden in Artis

Eten en drinken in Artis tijdens de Artis Zoomeravonden

Natuurlijk is er ook aan eten en drinken gedacht. Dit maakt de sfeervolle Artis Zoomeravond perfect. Een avond bezoek is ook anders dan wanneer je in de ochtend of middag een bezoek brengt. Je krijgt honger. Voor de Zoomeravonden kun je vanaf 16.30 uur bij Artis naar binnen. Avondeten is dan ook mogelijk. Door Artis zijn food trucks verspreid, maar ook mogelijkheden voor speciaalbiertje, wijntje of cocktail, het is tenslotte wel zaterdagavond en je kunt er een feestje van maken of ontspannen picknicken in de bloemenweide. Aan jou de keuze. Het frietkot is natuurlijk ook open voor wanneer je een hapje wilt eten met de kinderen. Extra leuk zijn de picknicktassen van Artis welke je kunt bestellen bij je tickets en bij een bezoek aan Artis bij binnenkomst kunt afhallen. Deze picknicktassen zijn gevuld met lekkere vegetarische hapjes en een voucher voor een drankje.

Wij vonden de Artis Zoomeravond erg leuk! Heb jij er al zin in?

Dit artikel is een samenwerking met Artis.

Meer leuke uitjes en reistips ontvangen like Foodblog Foodinista op Facebook of volg Foodinista op InstagramTwitter en Pinterest.

Geen reactie's

Geef een reactie