Uit eten op oudejaarsavond tips Foodblog Foodinista restaurants

Uit eten op oudejaarsavond

Deel deze post

Ik denk dat ik niet de enige ben, met oudejaarsavond een weekendje weg of voordat je naar een knalfeest gaat eerst een hapje eten en alvast de eerste bubeels drinken bij een feestelijk diner en rustig het afgelopen jaar en de mooie wensen voor het nieuwe jaar doorspreken. Soms is het ook gewoon perfect om op een mooie locatie tijdens een mooi diner met je geliefde het nieuwe jaar in te luiden. Er is een nadeel op oudejaarsavond zijn er niet veel restaurants geopend op een klein aantal bijzondere restaurants na. Deze heb ik uitgezocht en verzameld in dit blog. Uit eten op oudejaarsavond is dan best nog een uitdaging, maar in dit blog een aantal leuke en heerlijke tips om het jaar mooi af te sluiten en om direct een mooie overnachting erbij te vinden en het jaar ook mooi te beginnen.

Uit eten op oudejaarsavond

Restaurant Hummbar

Hummbar midden in het centrum van Amsterdam op Rembrandtplein is echt perfect om de oudejaarsavond te starten voor een goede maaltijd. Eerst de oudejaarsavond starten met een goede burger of sjieker met kreeft, want dit is het enige wat op het menu staat bij Hummbar en vervolgens door naar een knalfuif of het jaarlijkse vuurwerk in Amsterdam.

5&33

Restaurant 5&33 is het restaurant in het Art Hotel in Amsterdam. Je kiest misschien niet snel voor een restaurant in een hotel, maar bij 5&33 moet je dit snel vergeten. 5&33 en sowieso het Art Hotel zijn absoluut niet doorsnee. Bijna iedere dag is hier wel iets te beleven en zo ook op oudejaarsavond dan is het restaurant gewoon geopend en kun je bij 5&33 gewoon aanschuiven voor een diner.

Euromast Rotterdam

Een bijzondere avond in Rotterdam start je op de Euromast bij het restaurant op de Euromast ook dit restaurant is geopend voor een diner op hoogte.

Op oudejaarsavond zou ik wel even reserveren bij de Euromast. Natuurlijk kun je bij de Euromast ook overnachten en vervolgens volop van het vuurwerk genieten in Rotterdam.

Favoriete hotels tips van Foodinista op oudejaarsnacht:

Ook in Amsterdam niet meer naar huis dan zijn dit de favoriete hoteltips in Amsterdam.

Budgetproof design hotels in Amsterdam:  Motel one trendy, centraal en bewust of Amsterdam Concious hotel bij het Vondelpark.
Luxe design Hotels in Amsterdam: Voor foodies bij de Foodhallen Hotel de Hallen, of bekijk het vuurwerk vanaf de Skybar of vanaf je eigen hotel uit de Executive room bij Hotel Double Tree by Hilton.
Design en een echt hipster gevoel: kies dan voor art’otel of voor het hippe The Hoxton.
Kidsproof en design overnachten in Amsterdam: Ga dan voor de leuke wijk De Pijp met veel restaurantjes en overnacht in de De Pijp Apartment Suites.

Booking.com

Meer restaurantsblogs  ontvangen van foodblog Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

ga(‘create’, ‘UA-43776150-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

1Reactie
  • Romana
    Geplaatst op 15:19h, 05 april

    Klinkt erg goed! het lijkt me erg leuk om een keer in de Euromast te gaan eten. Dit lijkt me echt super. Ik denk alleen als je hoogtevrees hebt dit echt geen pretje is, dus kan jammer genoeg me vriend niet meenemen want die doet het dan in zijn broek hahaha

Geef een reactie