Rood zomerfruit dessert met room

Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo

Deel deze post

Rotterdam is een mooie samenwerking en concept rijker. The Park inspired by Erik van Loo, van Parkheuvel. The Park inspired by Erik van Loo in Rotterdam is  restaurant waar je naartoe gaat voor een uitgebreide lunch of voor een avond uit, waarbij het diner je avond maakt. Misschien is het niveau van Parkheuvel nog niet geheel te herkennen, maar genieten dat zal je zeker bij The Park. Uiteindelijk is het ook logisch dat The Park een eigen gezicht heeft, uitstraling en een eigen ervaring. De keuken heeft een eigen brigade en een eigen menu.

Mooie seizoensrecepten, wijn, bier en spijscombinaties en in de lente en zomer bij mooi weer lunch of dineren in de rustige binnentuin midden in het centrum van Rotterdam. Het drukken stadsgevoel verdwijnt direct. De binnentuin vind ik echt een pluspunt.  Al ga je hier niet gaat lunchen of  dineren dan is het wel een mooie locatie voor een glaasje bubbels met oesters en geen doorsne oesters.

Erik van Loo en Richard de Vries

Het pluspunt bij The Park; voor een toegankelijke prijs genieten van de signature dishes van sterren chef Erik van Loo  en vele andere heerlijkheden. Misschien beschik jij wel over het budget om regelmatig op sterren niveau te gaan dineren, maar ik niet en dan vind ik dit een heel toegankelijk concept voor een mooie avond uit dineren of een uitgebreide weekend lunch. Ook businessgasten zullen niet teleurgesteld zijn. Hiervoor is het restaurant een mooi concept, waar de keuken dagelijks wordt aangestuurd door chef Richard de Vries. Samen zorgen zij er voor dat de filosofie van Erik van Loo doorstraalt in de signature dishes en in het eigen samengestelde menu.

The Park in foto’s

Asperge met ei the Park Rotterdam hotspots
MRIJ bonbons signature dish Erik van Loo hotspot The Park

Signature dish by Erik van Loo MRIJ bon bon met aardappel salade inspired bij Erik van Loo.

Voorgerecht lunch bij The Park Rotterdam
Asperge met lam seizoen The Park Rotterdam tip restaurant

Het menu van The Park Inspired bij Erik van Loo past zich aan, aan het seizoen Lam met asperges. Drink jij hier witte of rode wijn bij? De wijncombinatie is rood, door de saus. Ik geef zelf toch de voorkeur aan een witte wijn.

Rood zomerfruit dessert met room

Een fris zoet zuur rood zomerfruit dessert met zachte room.

Pistachecake mandarijn

Pistachecake met gevarieerde structuren van mandarijn.

Koffie met homemade friandises

Als afsluiter van de lunch Koffie met huisgemaakte friandises.

Hotspot details The Park

Wist je dat de kunstroute start bij restaurant The Park Inspired bij Erik van Loo in Rotterdam?
Wist je dat The Park het liefst alleen werkt met Rotterdamse aanbieders, zoals een Rotterdamse brouwerij? MRIJ beef en nog veel meer?
Wist je dat je in de zomer in de rustige binnentuin kunt lunchen en dineren?
Wist je dat je na het diner ook kunt overnachten bij het Bilderberg Hotel?
Wist je dat Restaurant The Park een eigen speciaalbier heeft mogen brouwen?

Direct de nieuwste blogs, hotspots en nieuwste locaties ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

2 Reactie's

Geef een reactie