Fruit de Mer feest bij The Park Inspired by Erik van Loo Restaurant tip Foodblog Foodinista in Rotterdam

Fruit de Mer feest bij The Park in Rotterdam

Deel deze post

Het is al weer even terug als ik bij The Park in Rotterdam aanschuif. Ik kan je vertellen: ik heb er zin in! De vorige keer bij The Park was een waar foodfeestje, dus waarom zou het deze keer minder zijn? Deze keer wist ik ook al een beetje wat ik kon verwachten, want er werd een themaweer aangekondigd en ik mocht komen voorproeven. Het thema? Fruit de Mer! Dat is wel aan mij besteed. Oesters, kreeft, garnalen, kokkels en eigenlijk gewoon alles waar je aan kunt denken en dan met een bereiding van The Park en de Touch en inspiratie van Erik van Loo van Parkheuvel. Kom maar op en hoe dat was? Kijk mee en daarna? Wil jij ook deze week nog gaan genieten van een Fruit de Mer feest in de Fruit de Mer week bij The Park in Rotterdam lees dan verder mee.

Fruit de Mer feest

Mijn verwachting voor de lunch was een een prachtige schaal met zeefruit als lunch,maar The Park, zou The Park niet zijn als we vooraf niet zouden starten met een glaasje bubbels en heerlijke aperitief hapjes. Zoals oesters, kreeft taco’s en fingerfood.

Fruit de Mer bites bij The Park Inspired by Erik van Loo Restaurant tip Foodblog Foodinista in Rotterdam
Vakantiehuizen Toscane
Kreeft taco's Fruit de Mer bites bij The Park Inspired by Erik van Loo Restaurant tip Foodblog Foodinista in Rotterdam
Coquilles Fruit de Mer bites bij The Park Inspired by Erik van Loo Restaurant tip Foodblog Foodinista in Rotterdam

Om vervolgens aan tafel te gaan voor een kreeftensoepje met bijpassende wijnen. Om aan te schuiven voor het echte werk. De Fruit de Mer. Met scheermessen bereid in een vinaigrette van champagne, pure Zeeuwse oesters, kreeft, mossels, kokkels en meer heerlijkheden uit de zee.

Fruit de Mer feest bij The Park Inspired by Erik van Loo Restaurant tip Foodblog Foodinista in Rotterdam

Geen diner sluit je natuurlijk af zonder een heerlijk dessert. Mij kun je niet blijer maken dan met chocolade. Een perfecte afsluiter en helemaal volgegeten ging ik weer naar huis. Nou ja en nog met een kop cappuccino om het sluiten en zijn de bonbons in zeevruchten vorm niet helemaal geweldig?

Chocoladedessert The Park Inspired by Erik van Loo Restaurant tip Foodblog Foodinista
Fruit de Mer chocolade The Park Rotterdam Inspired by Erik van Loo Foodblog Foodinista

Ook van dit Fruit de mer feest genieten? Dat kan van 8 t/m 17 september bij The Park in Rotterdam. En ben je ook helemaal tevreden en wil je langer genieten van Rotterdam blij dan overnachten bij het Bilderberg Park Hotel. Een echte aanrader.

Meer foodnieuwtjes en restaurant tips ontvangen van Foodblog Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie