King Kong Hostel hotspot WItte de Withstraat Rotterdam tips

Witte de Withstraat ontdek je favoriete restaurant in Rotterdam

Deel deze post

De laaste tijd ben ik steeds vaker in Rotterdam. Voor drankjes, koffie, ontbijten en lekkere etentjes. Tijd om de hotspots te delen in één van mijn favoriete straten De Witte de Withstraat. Een straat die de laatste tijd heel erg is veranderd en waar hele leuke restaurants, hostels en andere hotspots al veel langere tijd zijn, maar die zeker nog eens de moeite waard zijn om genoemd te worden en als je in de buurt bent een echte tip zijn om een bezoek aan te brengen. Voor bijvoorbeeld de lekkerste hamburger van Nederland of een lekker ontbijtje tussen de internationale backpackers die neerstrijken in Rotterdam in überhip hostel. Waar moet je zijn in de Witte de Withstraat dat lees je in dit blog.

Vijf hotspots in de Witte de Withstraat

Ja het zijn er vijf, vijf leuke uitgaans adressen in de Witte de Withstraat waar je een leuke dag mee kunt vullen eigenlijk. Van de ochtend voor het ontbijt, tot de borrel in de late uurtjes en zelfs een heel leuk adres om te overnachten.

Tip in Rotterdam Witte de With Straat Rotterdam King Kong Hostel

King Kong Hostel Witte de Withstraat Rotterdam

Voor een goede koffie, heerlijke taart of een ontbijtje tussen de internationale gasten van Rotterdam midden op de Witte Withstraat ga je naar het hippe King Kong Hostel in Rotterdam. Hip, ja zeker het is geen doorsnee hostel. Het hele hostel is ingericht met hippe kunstwerken, het hostel is supernieuw en zeker een bezoek waard ook als je er niet gaat overnachten. Wil je wel overnachten het King Kong hostel is zowel te boeken met privékamers als grote zalen voor grote groepen en de drukte merk je er eigenlijk niet, want het is een hoog gebouw.

Booking.com
Ontbijt bij King Kong Hostel en lekkere koffie in Rotterdam

Ter Marsch & Co Witte de With straat Rotterdam

Voor de beste burgers van Nederland ga je naar Ter Marsch & Co. Natuurlijk burgers zijn helemaal hip dus deze mag je ook niet missen. Oh ja de hotspot Ter Marsch & Co is de buurman van het King Kong hostel. Dat is toch wel heel makkelijk!

Bazar Witte de With straat Rotterdam

Bazar is al zo lang in de Witte de With straat in Rotterdam, maar het blijft voor mij een echte favoriet voor oosters eten. Nee geen Aziatisch, maar eten uit het midden oosten. Kebabs, labnes en en al het andere lekkere. Het liefst ga ik hier naartoe voor de lunch en vooral in de lente en zomer op het terras. In deze seizoenen vind ik het eten ook atlijd het beste smaken.

Restaurant Oliva

Voor een culinair Zuid-Europees geïnspireerde avond moet je in de Witte de Withstraat naar Oliva. Ook leuk voor kookworkshops en heel veel olijfolie om mee naar huis te nemen.

Blender

Voor je cocktails ga je naar Blender! Net iets buiten de Witte de Withstraat, maar een perfect adres waar je mooie cocktails krijgen. Wel een iets ruimer budget, maar je krijgt er ook iets voor terug. Vervolgens weer terug naar het King Kong Hostel.

Wil je luxe gaan dineren in de omgeving van de Witte de Withstraat? Lees dan mijn review van The Park inspired by Erik van Loo.

Direct de nieuwste blogs, hotspots en nieuwste locaties ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie