Herfst kookboeken tips Bij Mij Aan tafel Nigella Lawson nieuwe kookboeken tips van foodblog Foodinista

Herfst Kookboeken tips

Deel deze post

Nieuwe kookboeken in de herfst zorgen voor verbinding, uitgebreid koken, stoofschotels en natuurlijk herfstrecepten. Langer dineren past er ook weer helemaal bij. Als het in de avond donker is willen we ook weer langer binnen aan tafel blijven zitten. Een kaarsje erbij en gezelligheid creëren. Natuurlijk is het nu het buiten guurder is, kouder en meer regent ook niet erg om langer in de keuken te staan. Dan komt het alleen nog neer op kook inspiratie en veel recepten. Dan komen er ook nog veel nieuwe herfst kookboeken aan die ik in dit blog met je deel en er staan een aantal favorieten bij om bij je vingers bij af te likken en die je gewoon wilt hebben.

Herfst kookboeken tips van Foodblog Foodinista

Herfst kookboeken tips: Bij Mij Aan Tafel van Nigella

Herfst kookboeken tips Bij Mij Aan tafel Nigella Lawson nieuwe kookboeken tips van foodblog Foodinista

We hebben echt wel even moeten wachten, maar de Engelse cooking queen van het heerlijke eten. Niet te moeilijk doen, maar wel heerlijke smaken komt met een gulzig en heel dik nieuw kookboek. Bij mij aan tafel met vele kookgeheimen uit haar eigen keuken. Eigenlijk geen specifiek thema, maar een boek vol gezelligheid. Recepten die populair gaan worden bij familie en vrienden en natuurlijk je zelf.

Herfst kookboeken tips: Sweet van Yotam Ottolenghi

Herfst kookboeken tips Sweet van Yotam Ottolenghi Foodblog Foodinista

Yotam Ottolenghi gaat terug naar zijn eigen basis patisserie in het nieuwe kookboek Sweet. Dit garandeert dat je je deze herfst en winter kunt uitleven in de keuken met heerlijke recepten van Ottolenghi. Deze keer geen extra bijlage in een kookboek, maar een uitgebreid en dik kookboek vol met zoete dessertrecepten.

Herfst kookboeken tips: Lonely Planet wijnroutes boek

Herfst boeken tips van foodblog Foodinista Lonely Planet Wijnroutes

Nee geen echt kookboek, maar wel een absolute musthave voor de foodie en wijnliefhebber. Een tafelboek, een leesboek en een reisboek dat niet mag ontbreken. Eigenlijk een boek waar ik best al wel even op wachtte. Met regelmaat speur ik naar wijnroutes op het internet, maar welke route wint het van de andere. In het nieuwe boek van Lonely Planet; Het wijnroutes boek kun je deze herfst en winter heerlijk plannen en vooruit kijken naar het voorjaar, de zomer en je wijnkennis verbeteren voor bij de diners. Natuurlijk voor nu al een uitgelezen cadeau idee voor de feestdagen.

Welk kookboek van de herfst kookboeken tips is jouw favoriet?

-Na de categorie nieuwe en favoriete kookboeken 2,5 jaar gepubliceerd te hebben op Foodblog Foodinista heb ik er voor gekozen om met dit item te stoppen. Ho, wacht! Niet met kookboeken, zeker niet! De kookboeken komen nog veelvuldig terug op de blog, maar wel in een thema shoptip rond de feestdagen bijvoorbeeld en in grote regelmatig als review waarbij ik direct een favoriet en lekker recept deel! Dus voldoende kookboekeninspiratie op de blog, alleen niet meer in deze vorm.- 

Meer blogs en kookboeken tips ontvangen van Foodinista? Volg Foodinista op TwitterFacebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Geen reactie's

Geef een reactie